royal-class Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Zdravim, měl sem problém s PS3, asi počátek YOLDU, takže jsem si zálohoval data na HDD, ale tím že se mi PSka vždy před koncem vypnula, není to tam celé. Po reklamaci mi dali PS3 novou a nejde to tam nahrát. Neznáte nějakej fígl jak by se to tam dalo nahrát? Quote
0 WALS OF JERICHO Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 Skus tu novou konzoli restartovat do tovarniho nasteveni a kdyz to nepomuze tak kontaktuj podpora@playstation.cz Quote
0 seth123 Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 jak chces do nove ps3 nahrat zalohu kdyz ji nemas kompletni? ty data co ti chybi nijak nevycucas s prstu Quote
0 royal-class Posted October 22, 2011 Author Report Posted October 22, 2011 Nj to mi došlo...právě proto sem se ptal jestli neznáte něco čim by se to dalo udělat, ale nevadí. Jde o to že tam je ví her a je tam asi 80% tý zálohy tak jsem myslel že třeba nějký savy těch her by tam aspoň mohli bejt kompletní. Ale děkuju za snahu. Do Sony se pokusim napsat. Díky :) Quote
Question
royal-class
Zdravim,
měl sem problém s PS3, asi počátek YOLDU, takže jsem si zálohoval data na HDD, ale tím že se mi PSka vždy před koncem vypnula, není to tam celé. Po reklamaci mi dali PS3 novou a nejde to tam nahrát. Neznáte nějakej fígl jak by se to tam dalo nahrát?
3 answers to this question
Recommended Posts