Mr.Kal Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Zdravím, nikde jsem to tu nenašel tak přicházím s nových tématem. Mam na psp chick jedou mi iso, cso i pmx hry (např. lamecraft ) ale mám problém. Nemůžu rozjet konvertované hry z ps1, konkrétně Crash Bandicoot. Po rozkliknutí hry se objeví okno o autorských právech, ukazka naughty dog etc. a potom hra spadne a vyskočí error (ffffff) cant start the game.:cry: Neví někdo čím to je a jak to zprovoznit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Ahoj určitě si updatuj na 6.20 a pak si tam dej 6.20 PRO B9 Permanent, protože chickhen je už v dnešní době na dvě věci. A až si tam dáš ten CFW PRO B9, tak to vyzkoušej a pokud to ani pak nepůjde, tak si tam ještě přidej POPS loader plugin pomocí tohoto návodu http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011070003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kal Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 :d.. já mám CFW 6.35 PRO ,) takže dát plugin a pujde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 jj mělo by to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.