hafcool Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Zdravím. Mám menší problém. Nejde se mi registrovat na PSN. Zkoušel jsem to prostřednictvím playstationu i internetu. Na netu je to mimo provoz a na PS mi to nejde vůbec. Nevíte, co s tím? Předem děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Jak konkrétně ti to přes PS nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafcool Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Když jsem si založil na PS nový účet a chci si dát registraci, tak se dostanu za část s datem narození. Pak je tam - zadejte ID (e-mail) a heslo. Zadám e-mail, heslo, ale píše mi to, že e-mail nebo heslo je špatné. Zkoušel jsem hodně e-mailů, ale žádný nejde. Většinou na gmail a seznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 A klikáš na create new account a ne na use existing account? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 A klikáš na create new account a ne na use existing account? Na betón, že dáva to druhé.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hafcool
Zdravím.
Mám menší problém. Nejde se mi registrovat na PSN. Zkoušel jsem to prostřednictvím playstationu i internetu. Na netu je to mimo provoz a na PS mi to nejde vůbec.
Nevíte, co s tím? Předem děkuju za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.