Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty: Modern Warfare 3


Rage

Recommended Posts

Souhlasim s ,,werty,, pozadavky u COD se mi take libi....a co se tyce hratelnosti :) musim rict ze VSECHNY dily COD me bavily (az na black ops) a hratelnost je proste super :), oproti BF3 kde je sice grafika na jinem enginu ale s hratelnosti je to take nekde jinde :) COD je proste klasika u ktere zustanu, i kdyby byla grafika hry stale stejna..... u modern warfare 3 vim, ze grafika + animace u postav (cpt. Price) jsou stejne jako z MW2 ale beru to jako datadisk ke vsem dilum MW a na to se tesim, protoze u MW jsem skoro poustel slzy u posledni mise :) a to se mi na COD libi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi takhle byl jsem codkař pak jsem přešel na bf, koupil jsem si na pc bad company 2 skvělá hra pak vietnam ale postupem času se mi to nechtělo moc pouštět vždy hodku nebo méně a vypnul jsem to, tak jsem zkusil přejít zpět k CODkům a vualá mám nahráno za týden více než na bc2.Battl je prostě sračka vždy byla a trojka :cheesygrin::cheesygrin: je jen ozdůbka, je to jako by jste měly modelku, je pěkná ale k ničemu(možná špatné přirovnání:D)Takže se na MW3 těším strašně moc BF3 jsem přeobjednávání zrušil a ted jen čekám na Modern Warfare 3 a chvíli si krátím Black Opsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hru si zahraji, ale určitě si ji nekoupím (na PC hry nekupuji, kupuji jen na Xko).

Jinak v porovnání s BF3, k BF3 sem se dostal zatím jen k vyzkoušení jedné mise,ale už i ta nasadila laťku pro COD hodně vysoko, takže si myslím že COD na BF nedosáhne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vždicky budu milovat COD serie, to akce, ten příběh, ta grafika prostě moc super :D a nějak mě nesere že MW3 je na stejným enginu pro mě to bude stejnak bomba a ten Multy-Player.. (W0W) to bude masakr.

jinak, Rage, tos dělal ty ty stránky?

Volně šířitelný redakční systém

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja tedy jestli se k tomu mam vyjadrit tak muj nazor zni asi takto... BF3 jsem videl a hral,,, co se tyce grafiky tak je to neco nehoraznyho,,, ale chybi mu to co CODu, ta pecka v MP , kdy prostě je to největší rubačka... Co se týče grafiky CODu tak ta se mi taky moc líbí a je perfektně konfigurovaná, čili na full to rozjede i slabší PC s přijatelným FPS.... COD MW3 jeste promyslim... u MW2 jsem stravil nehorazne casu, a moc se mi libil , uplne pecka hra nejvetsi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Tak právě jsem hru dohrál a splnila očekávání, ikdyž mi přišlo jak kdybych hrál MW2 jenom v jiném prostředí a v jiném příběhu. Jinak se vůbec nic nezměnilo :(, ale ano hra mě bavila. Sice dohraná na Regular obtížnost za nějakých 6 hodin, ale ano zabavil jsem se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu