Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Souhlasim s ,,werty,, pozadavky u COD se mi take libi....a co se tyce hratelnosti :) musim rict ze VSECHNY dily COD me bavily (az na black ops) a hratelnost je proste super :), oproti BF3 kde je sice grafika na jinem enginu ale s hratelnosti je to take nekde jinde :) COD je proste klasika u ktere zustanu, i kdyby byla grafika hry stale stejna..... u modern warfare 3 vim, ze grafika + animace u postav (cpt. Price) jsou stejne jako z MW2 ale beru to jako datadisk ke vsem dilum MW a na to se tesim, protoze u MW jsem skoro poustel slzy u posledni mise :) a to se mi na COD libi :)

Odesláno

Asi takhle byl jsem codkař pak jsem přešel na bf, koupil jsem si na pc bad company 2 skvělá hra pak vietnam ale postupem času se mi to nechtělo moc pouštět vždy hodku nebo méně a vypnul jsem to, tak jsem zkusil přejít zpět k CODkům a vualá mám nahráno za týden více než na bc2.Battl je prostě sračka vždy byla a trojka :cheesygrin::cheesygrin: je jen ozdůbka, je to jako by jste měly modelku, je pěkná ale k ničemu(možná špatné přirovnání:D)Takže se na MW3 těším strašně moc BF3 jsem přeobjednávání zrušil a ted jen čekám na Modern Warfare 3 a chvíli si krátím Black Opsem.

Odesláno

Ja tedy jestli se k tomu mam vyjadrit tak muj nazor zni asi takto... BF3 jsem videl a hral,,, co se tyce grafiky tak je to neco nehoraznyho,,, ale chybi mu to co CODu, ta pecka v MP , kdy prostě je to největší rubačka... Co se týče grafiky CODu tak ta se mi taky moc líbí a je perfektně konfigurovaná, čili na full to rozjede i slabší PC s přijatelným FPS.... COD MW3 jeste promyslim... u MW2 jsem stravil nehorazne casu, a moc se mi libil , uplne pecka hra nejvetsi...

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu