Slyrapjack Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Asi určitě půjde Hacknout/Flashnout PS2, ale rád bych de zeptal jak? Teď si nepamatuji :idea: jaký mám přesně model PS2, ale mám ho cca 3-4 roky a je slim. Děkuji předem za rady:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Buď nainstalovat modchip nebo nahrát na kartu Free McBoot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 THX a Link nebo návod by si mi sem mohl dát pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 http://console-forum.net/tema/83049-ps2-vseobecny-tutorial-fmcb prvně se pořádně porozhlídni po fóru ať nezakládáš takový zbytečný topici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 FMCB je nejlepší, protože neohrožuješ konzoli tak jako modchipem nebo swapdiskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 FMCB má jen jednu nevýhodu, nefunguje (až na pár vyjímek u starších revizí) na posledních slim modelech PS2 - modely SCPH-9000x. Takže kdo si v posledních pár letech koupil novou konzoli tak mu to tam nemusí chodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Já mám model PS2 SCPH-77004, hele co si tam mám dát PS2 nerozumím ale návody jsem pochopil, Já jsem spíš na PS3 nebo PSP to hacknu v poho ale s PS2 to nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak na tom ti FMCB fungovat bude. Buď si ho nech od někoho nainstalovat nebo si ho můžeš koupit rovnou i s kartou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.