Jump to content
  • 0

Ad Hoc Mode

Pasta

Question

Prosim vas mužete mi vysvětlit na jakym principu to pracuje a na co to je??? Třeba v naky gamesce když chci hrat multak tak mam naviber ten Ad Hoc Mode a Infrastructure Mode.....tak bych chtěl vědět co je lepší..nebo rychlejší...prostě aby mi to šlapalo....vim že pro ten Infrastructure musim mít přístupovej bod kterej ma wifi signal...ten tu ale bohužel nemam...tak by mě zajímalo jestli by se dalo nak připojit přes ten Ad Hoc Mode...dík

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Jo ok :-) dik...nekdy bych chtěl zkusit hrat s lidma po celem světě až najdu nakej přistupovej bod.....ale potřebuju vědět jeslti mi to bude fakat....když sem to pspčko koupil tak tam u toho byl ten červenej papír s tim Network Access codem....šel sem na ty stranky (www.yourgamingname.com) tam sem se zaregistroval....ale někde sem se dočetl že by mi měl přijít poštou nakej pin....kterej mi ještě jaksi nepřišel a to sem se tam registroval tak před měsícem :-( a vůbec nevim naco by mi ten pin byl:-D

• 0
Jo ok :-) dik...nekdy bych chtěl zkusit hrat s lidma po celem světě až najdu nakej přistupovej bod.....ale potřebuju vědět jeslti mi to bude fakat....když sem to pspčko koupil tak tam u toho byl ten červenej papír s tim Network Access codem....šel sem na ty stranky (www.yourgamingname.com) tam sem se zaregistroval....ale někde sem se dočetl že by mi měl přijít poštou nakej pin....kterej mi ještě jaksi nepřišel a to sem se tam registroval tak před měsícem :-( a vůbec nevim naco by mi ten pin byl:-D

Hry ti pujdou i bez neho ;)... jinak nediv se kdyby si nemohl se pripojit a sit by byla siforvana "none"... (Router ti nerpideli ip adresu,dns, sifruje macky a podobne! ;) )

• 0
Hry ti pujdou i bez neho ;)... jinak nediv se kdyby si nemohl se pripojit a sit by byla siforvana "none"... (Router ti nerpideli ip adresu,dns, sifruje macky a podobne! ;) )

No jasny no:-( prave sem zvedavej jestli nekdy najdu nakou nezašifrovanou sit:-( ale když je u ty sitě napsano NONE...tak to prave zaheslovany neni ne?

• 0
No jasny no:-( prave sem zvedavej jestli nekdy najdu nakou nezašifrovanou sit:-( ale když je u ty sitě napsano NONE...tak to prave zaheslovany neni ne?

nenapsla jsem zaheslovane ;) jen ze u tech siti mas sifrovani a ted jake a u nezaheslovanych reps. nezasifrovanych mas napsano none ;)

j ale muzou nasat dalsi komplikace bzhl ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy