piit Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 hledám někoho kdo by mi nahrálk do psp 2000 nový software.díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Ahoj, to zvládneš sám a nebudeš muset zbytečně utrácet prachy. Napiš jaký máš firmware a já ti poradím co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piit Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 sorry nevím co to je firmware. já s tím nikdy nedělal tak vůbec netuším o co jde.mám to koupený přes aukro takže k tomu nemám vůbec žádný papíry.díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Firmware je základní software PSP díky kterýmu ti PSP vůbec jde spustit, díky kterýmu se dají spouštět hry a filmy, prostě něco jako Windows na PC a dá se zjistit, když najedeš do Settings -> System Settings -> System information a tam máš version software, tak ten mi napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piit Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 když já to psp ani nespustím.rozsvítí se mi na deset vteřin zelená kontrolka ale vůbec to nešlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Aha tak to je brick (zničené PSP), tak teď se koukni jaký datacode máš napsaný pod baterkou (normálně otevři kryt na baterku, vytáhni ji a někde uprostřed toho štítku co je pod tou baterkou je napsaný datacode) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
piit
hledám někoho kdo by mi nahrálk do psp 2000 nový software.díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.