NuDiXs Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Zdarec,potřeboval bych někde stáhnout tyto kodeky,je to možné? Na xboxu mám banán,takže z livka to nestáhnu,chtěl bych to stáhnout,prdnout na flashku a v boxu nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Nejde to žádným jiným způsobem než z live , takže máš smůlu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamesonman Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 tak tak, leda ze bys mel jtag, tam to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krepi Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Kodeky "optional Media Update" mám stažené,ve složce Content\0000000000000000\FFFE07DF\00000002 ale nevím jak je nainstalovat,nebo jak je využít při připřehrávání Avi filmů,které mi nejdou ani v FSD spustit,musím do NXE menu,tam lze dát Play,ale nejde využít těchto kodeků,vždy to chce stažení z Live,nebo nevím jak,poradí někdo pls?Jsem už bezradný :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 samo-88 Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 stiahni si najnovší dasboard 2.0.14699.0 tam už kodeky sú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuDiXs
Zdarec,potřeboval bych někde stáhnout tyto kodeky,je to možné?
Na xboxu mám banán,takže z livka to nestáhnu,chtěl bych to stáhnout,prdnout na flashku a v boxu nainstalovat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.