NuDiXs Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Zdarec,potřeboval bych někde stáhnout tyto kodeky,je to možné? Na xboxu mám banán,takže z livka to nestáhnu,chtěl bych to stáhnout,prdnout na flashku a v boxu nainstalovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 toro Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Nejde to žádným jiným způsobem než z live , takže máš smůlu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jamesonman Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 tak tak, leda ze bys mel jtag, tam to jde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krepi Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Kodeky "optional Media Update" mám stažené,ve složce Content\0000000000000000\FFFE07DF\00000002 ale nevím jak je nainstalovat,nebo jak je využít při připřehrávání Avi filmů,které mi nejdou ani v FSD spustit,musím do NXE menu,tam lze dát Play,ale nejde využít těchto kodeků,vždy to chce stažení z Live,nebo nevím jak,poradí někdo pls?Jsem už bezradný :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 samo-88 Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 stiahni si najnovší dasboard 2.0.14699.0 tam už kodeky sú. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
NuDiXs
Zdarec,potřeboval bych někde stáhnout tyto kodeky,je to možné?
Na xboxu mám banán,takže z livka to nestáhnu,chtěl bych to stáhnout,prdnout na flashku a v boxu nainstalovat.
4 answers to this question
Recommended Posts