Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

wii hack


pítr

Recommended Posts

zdar lidi tady sem nasel navod jak hacknout wii bez ty hry jen by mne zajimalo jaky je ryzikou kdyz to podelam protoze sem to v zivoten nedelal a nechci to wii rozbít (by mně mama zabila :cheesygrin: ) a daji se na to pak stahovat hry vsude nebo je to naky spesl na to upraveny (vlastnil sem psp ale to je asi o nicem jiny ze jo ? :) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud budes delat vse podle navodu a vse si prectes poradne, tak je riziko prakticky nulove - tak jak pisu v navodu. Navod je myslim hodne "polopate" vysvetlen, ale kdyby ti presto nebyl nejaky krok jasny, tak se radeji zeptej predem, nez, neco udelas spatne. Zkazit se neda prakticky nic - jen jedna cast (na kterou v navodu upozornuji) - je rizikova, zbytek je prakticky bez rizika. A pokud v te casti budes delat jen to, co je v navodu a nic jineho, tak se neni ceho bat (nesmis ODinstalovat zadny WAD a musis nainstalovat vsechny, co jsou v navodu - je to vzdy jen kliknuti a musis jen zkontrolovat, zda se nainstaluji... Normalne by se mely nainstalovat bez problemu a neni duvod, aby tomu bylo jinak ;) ).

Hry pak muzes stahovat vsude - nejlepe PAL, ale vetsinou neni problem ani s NTSC... .iso, .wbfs... prakticky jakekoliv formaty (jen jeden se musi jeste specialne upravovat, ale na ten moc nenarazis :) ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WAD je proste jen soubor, ktery mas na pametovce (to vse je v navodu) a ty je naraz jen jednim spravnym kliknutim nainstalujes (to je take vse v navodu). Pak ti to jen vypise, jestli se nainstalovali spravne. (instaluji se sami, ty po potvrzeni instalace pak uz nic nedelas) Pokud jsou spravne stazene a nemas spatnou pametovou kartu atd. (coz si vse overis checksumem, jeste pred samotnou operaci - take v navodu) - tak neni duvod, aby se nenainstalovaly spravne. Ty WADy se daji i pres nejake tlacitko nebo moznost ODinstalovat - ale jednak pokud nebudes bezhlave klikat na co nemas a jednak pokud budes postupovat navodu, tak to nehrozi ;)

Kdyby se nedarilo nainstalovat WAD, tak stahnout znova, nakopirovat, pripadne z jine pametovky a zkusit instalovat znova... Priznam se, ze jsem se s opravou bricku u novych wii jeste nesetkal, takze si nejsem jisty, jestli by to slo zprovoznit. Kazdopadne jak rikam, sance je skoro nulova :) Neni duvod, aby ten WAD nesel nainstalovat :) - ve zkratce jde jen o nakopirovani urcitych souboru do pameti Wii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu