kony1468626642 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 někde jsem četl že je nový dashboard 13604 chci se zeptat na jakých hrách je a jestli smaže flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Uz se to tu psalo. Trosku take hledej nez se zeptas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Přečti si trošku fórum/použij hledání o tomhle tu je až až..a dosti stručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Momentálně není potřeba k běhu žádné nové hry, na všechny XGD3 hry stačí DB 13599 kde je wave 13. Ale potřeba je samozřejmě při hraní na Live. Pokud se pletu opravte mě někdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamesonman Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 někde jsem četl že je nový dashboard 13604 chci se zeptat na jakých hrách je a jestli smaže flash nepises co tam mas ted, jestli tam mas 13599 tak se flash nesmaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Trosku husty nick :)))) Jsem si to cetl a vzpominal jsem kdy jsem toto tema zakladal :)) a nezakladal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Trosku husty nick :)))) Jsem si to cetl a vzpominal jsem kdy jsem toto tema zakladal :)) a nezakladal... Tak koukám , že jsi nějak mimo ? Vožralej a nebo sjetej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 a proc bych mel byt mimo ?? Jenom jsem se pozastavil nad nickem nic vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 a proc bych mel byt mimo ?? Jenom jsem se pozastavil nad nickem nic vic. Svoje myšlenky nám nemusíš zdělovat, od toho tu jsou jiní lidi - psychiatři, tady je console-forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Tak asi moje chyba - myslel jsem že je to stejný nick . V tom případě se omlouvám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 toro : nevim o co ti jde, co ctu tvoje odpovedi v ruznych tematech tak jsi asi asi trosku mimo.... Vsude vsechny urazis, uvedom si ze se netoci vsechno kolem lidi co vsechno umi (zaplati) atd.... Nejsem zrovna clovek, ktery nerozumi tematu a neumi pouzivat PC. Delam 26 roku u PC(zacal jsem kdyz byli salovy Pocitace s velkym P, zdroj byl velky jako cely byt tvych rodicu), ale podle toho jak mluvis tak kdyz si zacinal tak byli CPU kolem 2 GHz, ja jsem zacinal kdyz byli kolem 2 MHz. Prosim aby si me prestal urazet. Prisim o moderatory o promazani tematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamesonman Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 vo co tady go? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 toro : sup dalsi zbytecna odpoved... Ale dost, nebudeme se hadat-..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ježíši - ty jsi se nevšiml , že jsem se ti omluvil , protože jsem původně myslel že je to stejný nick ? Tak proč ta odpověď na to zase ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 v tom pripade se taky omlouvam.... taky jsem si toho nevsiml.... Ale nevim proc, ale proc byl tvuj prispevek editovan,,, rekl bych ze tam bylo uplne neco jinaciho... ale to je jedno... kaslem na to, budem se drzet tematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 v tom pripade se taky omlouvam.... taky jsem si toho nevsiml.... Ale nevim proc, ale proc byl tvuj prispevek editovan,,, rekl bych ze tam bylo uplne neco jinaciho... ale to je jedno... kaslem na to, budem se drzet tematu Podle času , kdy byl editován se můžeš přesvědčit , že nejde o podvod a nebyl editován až potom co jsem ti napsal že jsem se ti omluvil ale jen o lepší formulaci . ten časový údaj oblbnout nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 jj priznavam.... vsechno dobry..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 OT Nechci rýpat, ale rýpnu si trochu :D Já jsem v sedmi letech začínal s počítačem Didaktik M a moc jsem tomu nerozuměl, dnes už vím, že jeho "procesor" jel na 4 MHz, ale tenkrát sem o něčem takovém neměl ani páru a snad mě to ani nezajímalo. Ale pokud jsi ty v sedmi letech začínal na sálovém počítači, pak skláním hlavu až k zemi před jedním z géniů světa :D Pokud máš správně uvedený věk, tedy 33 let, tak před 26 lety ti bylo 7 a rok 1985. V té době byly sálové počítače už celkem velký pravěk a snad už nikdo je nepoužíval. Ve velkém byl rozšířený MS-DOS a data se ukládaly na diskety. Takže pokud má toro silné kecy, tak ty aspoň 10x takové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kony1468626642
někde jsem četl že je nový dashboard 13604 chci se zeptat na jakých hrách je a jestli smaže flash
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.