Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NTB do 16 tisíc?


battman

Recommended Posts

Od PC musím upustit, tak bych chtě NTB. Podařilo se mi něco našetřit, ta bch potřeboval NTB za 16 tisíc na: Grafiku PS, vektory a 3D (kvůli renderování), střih videa (ne z HD kamery, ale třeba stop-motion apod.), adobe after effect a aby to utáhlo i tvoření hudby k těm videím. potom u mě samozřejmě na hry. Na značce nezáleží a možná by mohl být i bez OS, ale radši s ním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-z570-cerny-d271895.htm

http://www.alza.cz/hp-probook-4730s-d258559.htm

http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g570-hnedy-d248056.htm

http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g570-hnedy-d248047.htm

co říkáš na tyto?

já osobně i z HD kamery občas něco střihnu na horším křápu a jde to...

Jde o to co od toho chceš=)

Ale raději bychsi přečetl recenze o přehřívání myslím že při stříháni atd bude asi větší problém s teplem ... když to pojede několik hodin na plnej výkon...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky. Já asi budu dokupovat chladící podložku, nevím jak moc pomůže, ale asi jo. Zapomněl sem napsat jednu věc, že chci 15". budu ho totiž často nosit a na doma mám monitor. Asi si vyberu to stříbrný lenovo, ale nebudu ho kupovat teďka. Mám 10 tisíc a rodiče řekli, že daj až na vánoce, tak pak napíšu zkušenosti.. Ještě někdo má s nějakým skušenosti? Že má přímo v téhle cenové kategorii?

Asi vemu tenhle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=88772. Co sem čet o grafice ak za tu cenu je ten acer mnohem lepší

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen bych upozornil.... sice v dneší době už je všecko křáp tak na acera bych teda nedal... a ještě když ho chceš často přenášet na cestováni bych volil raději lenovo je pevnější a vydrží ti ... ten acer jak budeš pořád otevírat a zavírat tak ti odejde=)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nevím no, táta má acer už rokem a nic s ním není. A co jsem se koukal na tu grafiku na notebook check, tak to je vážně slabý. A poslední věc, co sem čet, tak ty travelmaty jsou na tom dobře narozdíl od zbytku. A na ideapady jsem taky nečetl dobrý názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono názor od názoru je jiný... řekl bych že acer udělal pokrok ale stejně bych řekl že je na tom hůře než HP lenovo Asus ale jde o to jak který kus... ono v dnešní době je kus co kus jiný ale acer má spíše nějaký ten kus dobrý...=) Jako jestli by seděl notas stále doma jako stolní tak klidne acer koupit ale jak ho budeš tahat v taškách a pořád někde raději bych volil něco co je tvrdé... mám par lidí co měli acer a tahaly ho do školy a display jim zdechl tím že ho pořad někam braly... někdy i hned ze začátku jim praskl při otevření .... Acer má trošku levnější plasty no.... Nejlepší je jít někam a ohmatat si to =)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dost dobře to tu někde popsal anonymous, tím že acer má za stejnou cenu lepší HW vyplývá na povrch ten zásadní fakt - za míň peněz vyrobí něco co má stejný HW = někde musí ušetřit - materiály/design. Takže dřív odcházej panty, praskaj plasty, rychlejc se opotřebuje kontakt mezi deskou a displejem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu