Jump to content
  • 0

Nový začátek

Kastan

Question

Zdravím, už to bude přes rok kdy jsem se o XBOX scénu vůbec nezajímal protože prostě nebyl čas a ani se mi nechtělo. Když jsem si chtěl zahrát jednou za měsíc nějakou hru tak jsem jí patchnul na wawe 2 a nic neřešil. Jenže co jsem se ted dočetl když jsem si chtěl zahrát dead island, že bych musel updatovat dash a následně bych přišel o flash. Je nějaká možnost jak bych se stále ještě vyhnul flashi popř. nevíte o nějakém návodu podle kterého bych si ho popř. mohl přeflashovat sám ? Nic použitelného jsem nenašel. Mám starý arcade s thomson mechanikou a ixtreme 1.4 flashem. Díky moc.

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0

Každá hra vyžaduje určitou verzi DB instalovanou v Xku, to se patchem obejít nedá. Ty nejnovější vyžadují samozřejmě nejnovější DB a od 2.0.13146.0 dochází automaticky k přeflashování mechaniky zpět na původní (stock) a tuším, že se i flagne konzole na ban.

Jeidná možná cesta je tedy flash na stock, nahrání nejnovějšího DB (nyní 2.0.13604.0) a flashnutí na LT+ 2.0. Jinak si bohužel žádné nové hry nezahraješ, nemnluvě o novém formátu ukládání her XGD3.

Pokud jsi zručný a máš starou mechaniku např. BenQ, lze si s trochou odvahy na vlastní riziko flashnout mechaniku sam, co je za mechaniku thomson, jak uvádíš, nevím. U Lite-On je to o něco složitější. Ucelený návod bohužel k dispozici nemám.