zdenda9 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Zdravím, chtěl bych poprosit jestli mě někdo nemůže napsat jak mám nastavit v ps3 pevné připojení. Zatím jsem fungoval pouze přes wi - fi. Nebo aspon odkaz s postupem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Zdar takze bez do Settings pak uplne dole do Network setting pak das Internet Connection Settings das custom a vyber Wired Connection(driv nez nato kliknes mnej uz v PS3 ten netovy kabel) a pak porad mackej Krizek, pak zkus Test connection a mnelo by to jit 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Zdravím, chtěl bych poprosit jestli mě někdo nemůže napsat jak mám nastavit v ps3 pevné připojení. Zatím jsem fungoval pouze přes wi - fi. Nebo aspon odkaz s postupem. Díky Podľa užívateľského manuálu. Máš to tam aj s obrázkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/connectadvance.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zdenda9
Zdravím, chtěl bych poprosit jestli mě někdo nemůže napsat jak mám nastavit v ps3 pevné připojení. Zatím jsem fungoval pouze přes wi - fi. Nebo aspon odkaz s postupem. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.