kozel97 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Čaute. Nedávno jsem flashoval na LT+ 2.0. Všechny hry co mám jdou v pohodě, ale dávno stažený Black Ops a ještě dávněji MW2 nejdou. Když vložím disk, tak to chvíli načítá a pak to vyhrkne, že jsem vložil špatný disk. Čím to je? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 je tu nekolik temat na tento problem, problem AP2.5 bych rek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ano hledal jsem, ale AP2.5 se řešil LT 2.0 ne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ano hledal jsem, ale AP2.5 se řešil LT 2.0 ne? :-) U her s ochranou AP25 se změnila tabulka dat a tak je nyní musíš znova opatchovat a vypálit .Staré ti na nynější flash a DB nepůjdou spustit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kozel97
Čaute.
Nedávno jsem flashoval na LT+ 2.0. Všechny hry co mám jdou v pohodě, ale dávno stažený Black Ops a ještě dávněji MW2 nejdou. Když vložím disk, tak to chvíli načítá a pak to vyhrkne, že jsem vložil špatný disk. Čím to je?
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.