kozel97 Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Čaute. Nedávno jsem flashoval na LT+ 2.0. Všechny hry co mám jdou v pohodě, ale dávno stažený Black Ops a ještě dávněji MW2 nejdou. Když vložím disk, tak to chvíli načítá a pak to vyhrkne, že jsem vložil špatný disk. Čím to je? Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JuRaCZ Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 je tu nekolik temat na tento problem, problem AP2.5 bych rek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kozel97 Posted October 26, 2011 Author Report Share Posted October 26, 2011 Ano hledal jsem, ale AP2.5 se řešil LT 2.0 ne? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 toro Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Ano hledal jsem, ale AP2.5 se řešil LT 2.0 ne? :-) U her s ochranou AP25 se změnila tabulka dat a tak je nyní musíš znova opatchovat a vypálit .Staré ti na nynější flash a DB nepůjdou spustit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kozel97
Čaute.
Nedávno jsem flashoval na LT+ 2.0. Všechny hry co mám jdou v pohodě, ale dávno stažený Black Ops a ještě dávněji MW2 nejdou. Když vložím disk, tak to chvíli načítá a pak to vyhrkne, že jsem vložil špatný disk. Čím to je?
Díky.
3 answers to this question
Recommended Posts