LoCo99 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2011 nepotřebuješ mít zkušenosti s rozběhnutim minecraft serveru, všude se dá napsat ? nebo help Citovat
Artom Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2011 Ty vole už mě tohle fakt leze na nervy, napiš do konzole help nebo ? ... základy tohle ! Pokuď vím tak musíš mít pluginy abys mohl přidávat npc.Nebo prostě dávat příkazy.Ale radši mu to nevyšvětluj jinak to bude o velké nervy. Citovat
danfri Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 Takže kámoš založil server , a jede mu to přes localhost a co tam mam zadat já ? EDIT : u IP to nejde ( hamachi IP) Citovat
LoCo99 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 už mě tohle fakt sere, tady tyhle EKSPERTI Když ti něco nejde, tak ti hra 100% nenapíše : Sorry, ale nejde to - napíše ti totiž nějakou chybovou hlášku, a já ti těžko poradim když nevim co ti to napíše . Má vyplej firewall ? Zkoušel si jeho normální IP i hamachi IP ? Zkoušel si k tomu připsat nějakej port ? Citovat
danfri Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 Ne , port ne EDIT : kam se píše port ? Citovat
LoCo99 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2011 Za ajpí adresu borče. xx.xxx.xxx:port Citovat
Artom Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2011 Za ajpí adresu borče. xx.xxx.xxx:port Port se tam nemusí psát..asi opsal blbě ip Kam tu IP píšeš? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.