LoCo99 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 nepotřebuješ mít zkušenosti s rozběhnutim minecraft serveru, všude se dá napsat ? nebo help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Prosím LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ty vole už mě tohle fakt leze na nervy, napiš do konzole help nebo ? ... základy tohle ! Pokuď vím tak musíš mít pluginy abys mohl přidávat npc.Nebo prostě dávat příkazy.Ale radši mu to nevyšvětluj jinak to bude o velké nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Takže kámoš založil server , a jede mu to přes localhost a co tam mam zadat já ? EDIT : u IP to nejde ( hamachi IP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 už mě tohle fakt sere, tady tyhle EKSPERTI Když ti něco nejde, tak ti hra 100% nenapíše : Sorry, ale nejde to - napíše ti totiž nějakou chybovou hlášku, a já ti těžko poradim když nevim co ti to napíše . Má vyplej firewall ? Zkoušel si jeho normální IP i hamachi IP ? Zkoušel si k tomu připsat nějakej port ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Ne , port ne EDIT : kam se píše port ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Za ajpí adresu borče. xx.xxx.xxx:port Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 ok........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Za ajpí adresu borče. xx.xxx.xxx:port Port se tam nemusí psát..asi opsal blbě ip Kam tu IP píšeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Dolu jí píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.