Medotuka Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemáte nějaký program, co napřiklad přehodí pořadí her..tak aby mi vyhovovalo, protože mám nyní v psp pro-b10 a hned na game jako první..a nechce se mi vše mazat..a znovu kopčit..prostě chci mít fast recovery a update až dole je nějaký takový software..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tak si downgradni na 6.20 a dej si tam 6.20 PRO B10 Permanent a budeš to mít bez problémů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Nepochopil jsi mou otázku..chci program ve kterem si můlžu přehodit ikony v GAME psp..např otevřu game v psp, a mám tam 5 her..a 1 software a ten software nechci mít nahoře ale dole ve složce...ale zaroven nechci..smazat a dělat znova chápeš mě..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micronex Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 jo, taky bych potřeboval něco takovýho..nejlíp nějakej plugin kterej by uměl fast recovery a update úplně schovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Stáhni si PRO - B10 stačí jen fr a update tam nemusíš ani mít pokud jsem tě správně pochopil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemáte nějaký program, co napřiklad přehodí pořadí her..tak aby mi vyhovovalo, protože mám nyní v psp pro-b10 a hned na game jako první..a nechce se mi vše mazat..a znovu kopčit..prostě chci mít fast recovery a update až dole je nějaký takový software..? Jestli jsem to správně pochopil, tak hledáš nejspíš tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medotuka Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Jestli jsem to správně pochopil, tak hledáš nejspíš tohle. Bingo, toto jsem právě hledal, díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Radsi HBSorter aplikaci v psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 To je velice šikovná věcička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.