Blooman Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Ok.. pokouším se stáhnout jednu věc kterou bohužel nikdě jinde nenajdu . Zvolím stahovat jako free uživatel .. a vyskočí mi stránka že již něco stahuju .. Bohužel já ale nic nestahoval už asi 24 hodin .. WTF IS DIS SHIZ? Co mam zrušit,nastavit ? Vymazat Cache,Ckies sem zkoušel.. nic Thanks,-Bloo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Zkoušel jsi jiný prohlížeč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Haha, no vsak je to jasny :D Koukam, od koho mas pripojeni :D Se div, holt wifi no - milion uzivatelu proNATovanych pres jednu IP :D Takze kdyz kdokoliv z te site od toho poskytovatele stahuje, tak nikdo jiny nemuze - to je holt udel sdilene IP adresy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Ok potěšujíci .. Btw. Moc sem to nepochopil protože jsem dnes stahoval z Ulož.to , Cz.share atd.. toto je český poskytovatel ne? pochybuju že nikdo z ulož.ta nestahuje Btw: zkoušel sem ProXpn .. změnilo mi to IP .. a sstáhnul sem s tim asi 0,5 mb za minutu .. a 400 minut na stáhnutí jednoho souboru nechci.. Nemohl by mi někdo Upnout 220mb soubor? credity bych pak poslal .. dnes večer budu kupovat .. Danke Edit: Ok,Chápu.. Btw done ,Finally got it ,Dík Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Ok.. pokouším se stáhnout jednu věc kterou bohužel nikdě jinde nenajdu .
Zvolím stahovat jako free uživatel .. a vyskočí mi stránka že již něco stahuju .. Bohužel já ale nic nestahoval už asi 24 hodin ..
WTF IS DIS SHIZ? Co mam zrušit,nastavit ?
Vymazat Cache,Ckies sem zkoušel.. nic
Thanks,-Bloo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts