Crashíčeq Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Jak je zmíněno v názvu topicu, chtěl bych pomoct vybrat nějaká sluchátka do 2000 Kč. Nejvíce poslouchám Dubstep a Drum & Bass, pokud by byl u sluchátek mikrofon, nebylo by to na škodu. Díky za pomoc, Crash. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Docela zásadní věc - na domu nebo na cesty? Špunty nebo klasické? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Chtěl bych je na domácí poslech, ale aby se daly vzít i ven. Druh - klasické uzavřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Jsou sice o něco dražší a jsou ,,jen" polouzavřená, ale co jsem četl tak všichni si je chválí ;) http://www.patro.cz/objects/1075214875.html? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Tak já bych doporučil KOSS Porta Pro.. protože si nedokážu takové AKGčka představit pro poslech na cesty.. Jinak Kosky sezenes uz okolo 800,- popř 1500,- stojí 25th edice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Koss Porta Pro nejsou uzavrene. A obecne je uz nemuzu doporucit, mam je uz asi 10 let a chci si konecne koupit jine. Nejsou schopny vydrzet vic nez pul roku rok vcelku a udavana "dozivotni zaruka" opravdu neni zadarmo - musis jim vyplaznout 300 Kc (nevim jestli to jeste vic nezdrazili, asi jeste ne). Zvukove jsou paradni a opravdu se mi libi, konstrukcne to je vsak totalni shit a i kdyz mi slouzily opravdu dlouho, misto dalsi opravy si konecne koupim jine. S vyberem, co koupit (misto nekoupit) vsak zatim neporadim. Jeste poznamka: Venku jsou zcela uzavrene docela o drzku, zcela neslyset okoli taky neni idealni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Porty Pro už jsem měl a jak říká .Den, konstrukčně nejsou nic moc. Po zhruba půl roce se mi navíc zlomil a otevřel ten jejich tenký kryt 3,5 jacku, takže Porty už fakt ne. Další návrhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Doporučuji tyto : http://sluchatka.vyberte.cz/sluchatka-prenosna/skladaci/akg-k-518-le-red přešel jsem na ně z PP, a zvuk je uplne jinde, stejne tak kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Vypadají pěkně, ale mají 6,3 jack a mít to přes 3,5 jack redukci do telefonu... Nebude to nepraktické? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Mají 3.5 jack. Zvuk mají dobrý, jen po určité době poslouchání od nich bolí uši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 No, já poslouchám písničky skoro pořád, na počítači trávím hodně času (pokud nejsem s přítelkyní) a když tu čtu, že z toho bolí uši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Záleží jak velkou máš hlavu, od toho se odvíjí tlak na uši :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ok, počkám si ještě na pár návrhů a pak se rozhodnu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Každý 1/2 rok ty porta pošlu za 300,- na reklamaci a dostanu vždy úplně nové.. Nemůžu si je vynachválit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Koss Porta Pro nejsou uzavrene. A obecne je uz nemuzu doporucit, mam je uz asi 10 let a chci si konecne koupit jine. Nejsou schopny vydrzet vic nez pul roku rok vcelku a udavana "dozivotni zaruka" opravdu neni zadarmo - musis jim vyplaznout 300 Kc (nevim jestli to jeste vic nezdrazili, asi jeste ne). Zvukove jsou paradni a opravdu se mi libi, konstrukcne to je vsak totalni shit a i kdyz mi slouzily opravdu dlouho, misto dalsi opravy si konecne koupim jine.S vyberem, co koupit (misto nekoupit) vsak zatim neporadim. Jeste poznamka: Venku jsou zcela uzavrene docela o drzku, zcela neslyset okoli taky neni idealni. To neni pravda. Pokud mas dozivotni zaruku, tak jsi taky dostal kod, se kterym jsi se mel zaregistrovat. Po registraci te oprava prijde na 50 Kc - coz je opravdu za hubicku, na to, ze ti vzdy vymeni cela sluchatka (vetsinou pouze ram nechaji, pokud je v poradku). 300 Kc platis, pokud nejsi registrovany. A konstrukcne jsou skvele. Kurvi se jen jedna vec - konektor a kabel. A to se kurvi prakticky u vsech sluchatek, ktera denne nosis a denne je strkas nekam do batohu, kde se kabel ruzne zkrouti a zauzli. Je tak uplne logicke, ze se casem polame. K tem sluchatkum. Docela pekny vyber maji na sluchatka.net. Uzavrena sluchatka nejsou moc na ven... A dalsi postreh - kvalitni sluchatka nejsou "herni sluchatka" z alzy... Tudiz u zadnych poradnych sluchatek nenajdes mikrofon - jedine zvlast ;) Ono musis vybrat, jestli chces sluchatka na hrani her nebo na poslech hudby. Pokud na hrani her, pak doporucuji nejaka s mikrofonem, bezdratova, z alzy/czc... Poslouzi dobre. Jinak obecne do 2000 Kc hraji vzdy lepe otevrena sluchatka, nez uzavrena :) Pokud uzavrena na poslech hudby a na ven i na doma, tak doporucuju neco takoveho: http://www.sluchatka.net/sennheiser-hd-438/ nebo http://www.sluchatka.net/shure-srh-240/ Pokud maji byt stylove, tak http://www.sluchatka.net/marshall-major/ (tam si priplacis dost za design a za znacku) A pokud maji byt nejvyhodnejsi a nejpraktictejsi, tak stale Koss Porta Pro. Proc? Protoze zvuk maji nadprumerny - daji se pekne slozit a hlavne ta zaruka. Pokud se sluchatka pouzivaji opravdu denne, tak proste po roce nebo po dvou nejpozdeji ti odejde minimalne kontakt na konektoru... A nova sluchatka za 50 Kc? To je jen u Porta Pro... (+ jsou i na ven i na doma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Mikrofon dokoupím zvlášť, sluchátka chci na poslech hudby...;) Díky za tipy, byly mi doporučeny ještě tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=66191 , ale na zahraničním fóru jsem se dočetl, že nemají moc dobré basy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Ještě k těm K518 - sice jsem psal, že po delším používání bolí uši (cca 2-3 hodiny), ale stále si myslím, že za tu cenu (kupoval jsem je před rokem za 1400) je to to nejlepší, co můžeš slyšet...zvuk je mírně přebassovanej, ale když máš v přehrávači ekvalizér, není problém si to vyladit. Mají jednu výhodu/nevýhodu a to, že jsi opravdu dobře izolovaný od okolí, takže neslyšíš vůbec nic. :) P.S.: Sluch mám blbej, takže moje názory ber s rezervou - a navíc každýmu sedne něco jinýho. Koukni sem, třeba najdeš obchod někde poblíž, kde si je můžeš vyzkoušet a vybereš si ty, co ti nejlíp padnou/nejlíp hrajou/whatever. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Hodně lidí mi řeklo, že bude lepší koupit otevřená sluchátka, ale bojím se, že nebudou dostatečně hlasitá... Nemám rád, když mě něco při poslechu ruší... Názory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Hlasité jsou dost, spíš mě vadí, že jsou hodně slyšet v okolí (takže v autobuse každý vedle tebe slyší tvou hudbu) :D Možná to tak, ale u jiných není Koss Porta to tak mají ale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Kossy už fakt ne, ty jejich kabely a 3,5 jack, kterej se láme... Kdo má, tak asi ví... A myslím, že mezi sluchátky za 2500 Kč a mezi Kossama za 800 Kč musí být rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Jestli sis nevybral, a doufám že je tu někdo neříkal, ale stejně doporučuji Sennheiser PX 200 II, velice kvalitní sluchátka (podle mě) za slušnou cenu(ale na alze to mají předražené), hezký desing, dost dobrý zvuk, jen když budeš poslouchat na plný pecky tak neuslyšíš moc okolní svět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Asi nakonec zainvestuju a půjdu do Beats By Dr. Dre SOLO HD. Uvidím, jak na tom budu s prachama před vánocema. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 me bohate staci koss porta pro nevim jestli neco muze bejt lepsi (nosit na sobe satelity fakt nemusim ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Crash: dobra volba, budes velice spokojen. ;) me bohate staci koss porta pro nevim jestli neco muze bejt lepsi (nosit na sobe satelity fakt nemusim ;) ) To je kazdeho vec! To, ze mas porty, jeste neznamena, ze jsou zo nejlepsi sluchatka na svete. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ale on tu nic nepsal o tom, ze jsou to nejlepsi sluchatka - jen napsal svuj nazor. Na to snad ma pravo ne? Od toho tu ten topic je... Nevim proc do nej jdes tak offenzivne. Sent from my MotoA953 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.