Moderators SAIXX Odesláno Říjen 28, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 kdo by koupil? vzal bych jeden slot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 taky bych se přidal !! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ja to klidne koupim :) JSME VŠICHNI ...ten balicek s mapama je jako bonus tento vikend? takze to mam vzit v sobotu rano? (mam banku GE a muzu i paypal...zalezi co mate vy) 1: kejsi 2: SIAXX - poslal pc, dostal udaje 3: joseef - poslal pc, dostal udaje 4: konykonrad - dostal cislo uctu 5: N1cCo - vše ok, dostal udaje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 to by bylo super :) co sem koukal tak v 5ti to je 320,- což si myslím, že se najde, už teď by sme byly 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ty mapy nevím jestli jsou bonus u normálky přes PSN. třeba někde zjistit já mám GE paypal bych rád, ale nemůžu. Jde to nějak jako u PAYsec, že se vytvoří tlačítko pro zaplacení a pak se to zaplatí? Pokud by to šlo přes internet kartu co mám ke kontu bylo by to super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 ok vsichni dostali cislo uctu a aktivni N1cCo dokonce paypal, takze muzete zadat prikazy a pokud se vam nechce cekat do pristiho tydne, poslete mi na mejl prinscreen ze to odeslo... muj email: kejsi87@gmail.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Niico mas plnou schranku, nemuzu ti poslat PM! promaž si to... tak uz 3 z vas dostali udaje ke stazeni, tak prosim neblokujte ucet a jen si zadejte ten prikaz a bezte zpet na svuj hlavni, at nejsou problemy :) diky za spolupraci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 prosím o LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 čau borci máte ještě místo? šel bych dotoho taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 už máme koupeno a je plno , LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksik Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Hledám jednoho člověka na společnou koupi Battlefield 3 na PSN , má někdo zájem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts