Veganekk Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Mam PSP 1006 a nejde mi zapnot... Cim to muze byt ze nechce se zeptat jeste vcera slo v pohode a dnes sem hodil baterku do externi nabijecky a najednou nejde zapnout jakto? Jde to nak opravit? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 To si rovnou na to založ novej topic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 PROC delat dalsi bordel kdyz tady jsem to nacal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Ale jeste jedna vec PSP se neda znicit BATERII ze? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Podle mě dá ale tohle nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 kdo ví ps poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Veganekk
Mam PSP 1006 a nejde mi zapnot...
Cim to muze byt ze nechce se zeptat jeste vcera slo v pohode a dnes sem hodil baterku do externi nabijecky a najednou nejde zapnout jakto?
Jde to nak opravit?
Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.