planktoid Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Zdravím,prosím poradte jak flashnout PSP 3004 6.39.Zkoušel jsem všude hledat ale nic jsem nenašel co by mi pomohlo.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Hmm nojo,opravdu si hledal, to bych chtěl vědět. Hele prosimtě příště alespoň nelži. Kdyby jsi opravdu hledal, tak máš návod třeba zde: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 planktoid Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 To jsem už našel ale moc sem to nepochopil ja nejsem v tomto směru mocdobrej :D jo akdyž to udělám tak už můžu normálně stahovat hry a hrat je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Co jsi na tom nepochopil? Prostě to stáhnu dám do PSP spustím v PSP a je to. Jo pak ti půjdou stažený hry. No nicméně co máš za firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 planktoid Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 OK,mám to tam kliknu nato oběví se mičerná obrazovka a klikám furt x.a ty hry mám dávat kam?když to dám do PSP/game tak se mi to v tom psp neobjeví. a co myslsi tím fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 planktoid Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 myslíš to 6.39? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Ano to tím myslí a tvůj firmware najdeš v Settings > System Settings > System Information Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 planktoid Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 OK stáhnul jsem fifu 12 v iso dal to do PSP/game zapnu psp a mam tam jen ten update a fastrecover a hra nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slyrapjack Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 ISO/CSO hry dávej do složky ISO kterou vytvoříš na kořenu Karty (první složka po připojení psp do pc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
planktoid
Zdravím,prosím poradte jak flashnout PSP 3004 6.39.Zkoušel jsem všude hledat ale nic jsem nenašel co by mi pomohlo.Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.