Djay512 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ahoj potřebuji poradit nemužu se rozhodnou mezi lt 2.0 a Rgh co je lepší .. U rgh neumím nic nakopirovat spustit atd . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 To se časem naučíš . Nyní když jsou problémy s vypalováním XGD3 her tak je lepší RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 já bych to bral z jiné stranky offline hraní vs. online hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 ber obojí lt+ 2.0 se hodí při instalaci více disků těch pár stovek navíc za to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Je to opravdu na jednotlivci, pokud chce hrát online tak je jasná volba Flash pokud offline a využívat jakýkoliv HDD, XBLA, DLC zdarma atd. tak je jasná volba RGH.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djay512 Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 A dá se kdybych si udělal Normal Lt 2.0! tak třeba někdy kdybych chtěl udělat rgh pujde mi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 A dá se kdybych si udělal Normal Lt 2.0! tak třeba někdy kdybych chtěl udělat rgh pujde mi ? Kdykoli - flash ani žádné jiné okolnosti na to nemají vůbec žádný vliv . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crappy Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 To se časem naučíš . Nyní když jsou problémy s vypalováním XGD3 her tak je lepší RGH . problémy nejsou jenom potřebuješ Lite-On výpalku. potom buď dáš 350 za ni a máš po problému nebo si zaplatíš RGH a máš taky vystaráno (pravděpodobně to vyjde dráž - v konečném důsledku ale nebudeš už chodit flashovat, takže se to časem vrátí) Djay512: s LT 2.0 si zahraješ online, RGH ne - tohle by to mělo rozlousknout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Jestli čteš všechny příspěvky , tak ne každému se daří vypalování i na nové vypalovačce s vypalováním na dražší DVD VERBATIM . Takže nemáš pravdu že je to bez problémů - problémů je hodně a někomu se to nedaří vůbec . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Problemy prave ze jsou problémy nejsou jenom potřebuješ Lite-On výpalku.potom buď dáš 350 za ni a máš po problému nebo si zaplatíš RGH a máš taky vystaráno (pravděpodobně to vyjde dráž - v konečném důsledku ale nebudeš už chodit flashovat, takže se to časem vrátí) Djay512: s LT 2.0 si zahraješ online, RGH ne - tohle by to mělo rozlousknout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 mam stejne dylema lt 2,0 nebo rgh. co presne si mam predstavit xbla a dlc zdarma co to vubec je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 xbla můžou bejt nějaký arkádoví hry co se daj koupit jen na xbl a dlc jsou přídavné balíčky do her za které jinak taky platíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djay512 Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Já jsem si vybral LT 2.0 :) Akorát sem našel tu vypalovačkuj za 550 nevýte o nějaké levnější ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa.fisa Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Online můžeš hrát i s RGH musíš ale připojit do xboxu ještě tuto věc [url]http://www.cygnos360.com/forum/index.php?topic=3147.0[/url] po té můžeš přepínat zda chceš RGH NAND nebo originalní NAND. Budeš ale muset mít i flash mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 pro me moc technicke ale vypada to zajmave dela uz to u nas nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Neví někdo pls jak nastavit správně cestu aby hry byli vidět v knihovně fsd jak z interního tak i z externího hdd pokud ho připojím? Mám rgh od kanalizatora a ještě prosím o návod jak správně udělat to aby fsd najížděl rovnou po spuštění... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Nastavení cest ze všech zdrojů ( HDD1 , složky GAME , externího HDD ) se dělá v MANAGE GAME PATHS freestyle dashe . Divím se že k tak důležité věci jsem našel jen jeden nic moc dobrý videonávod : .Zde jsem našel videonávod na instalaci DASH LAUNCH . Může někdo udělat překlad a navrhnout odpověď na otázky při instalaci DASH LAUNCH podle videa z youtube ? : http://www.youtube.com/watch?v=th75WcLDGhA Otázky na které se má odpovídat začínají v 2.15 minutě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Neví někdo pls jak nastavit správně cestu aby hry byli vidět v knihovně fsd jak z interního tak i z externího hdd pokud ho připojím? Mám rgh od kanalizatora a ještě prosím o návod jak správně udělat to aby fsd najížděl rovnou po spuštění... děkuji Pro automaticke spusteni FSD potrebujes FSD2.0 RC2.1 a Dash Launch 2.25. Na USB flash disk rozbalit FSD do slozky FreestyleDash. Z DashLaunch rozbalit z Installer/default.xex a sample_launch.ini do slozky Installer. Sample_launch.ini prejmenovat na launch.ini a prepsat v nem cestu Default = dle toho, kde bude slozka FSD na HDD nakopirovana (napr. Default = Hdd:\FreestyleDash\default.xex). Slozku FreestyleDash nakopirovat na HDD Xboxu dle zvolene cesty v launch.ini a Installer kamkoliv. Pak jen v Installer spustit default.xex. Po instalaci by se mel FSD spoustet automaticky. Snad jsem na nic nezapomel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Tady něco k těm cestám Nejdříve zadáme cesty k hrám ,emulátorům, xbla atd. to se dělá v settings takže si najedem na manage games path a pak Y slouží pro přidání cesty poté X pro uložení až budete mít všecny cesty spusťte manualní scan a vyčkejte po prvé to bude na dýl ,měl by jste mít připojený internet a scan začne načítat z netu obrázky a info ke všem hrám co máte hodně si všímejte lišty kde se vysvětluje co ktere tlačítko znamená forum přímo tvurcu http://www.teamfsd.com/forum.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Už dlouhou dobu váham jestli Lt 2.0 nebo RGH. Předem říkam, že mam ban, takže nějáký online hraní pro mě nehraje roli. Takže jsou pro mně rozhodující faktory asi nejvíc cena v první řadě. ikdyž by nebyl problém udělat trochu větší invstici do RGH, ale nevim jestli bych všechny jeho možnosti využil, a mam taky trochu strach jestli bych to všechno zvládal, připadá mi to hrozně složitý... Hrát arcade hry a dlc bych určitě uvítal, ale třeba jsem nikdy jsem teda nenarazil na žádný dlcčko nebo tak jako ke stažení? To by bylo asi k tomu RGH. U flashe mi je vše jasný, ten jsem měl doteď, akorát bych se chtěl zeptat jak se tady proslýchá, že jsou nějáký problémy s vypalováním nových xgd3 her? Že to jde jen na mechanikách liteon nebo co? Mám Lg a už jsem jednu xgd3 hru vypaloval pro kámoše, novýho batmana a funguje mu to... tak otázka je prostě jestli si za 300 nechat udělat novej flash a nic neřešit a nebo pořídit výrazně dražší RGH (kterýho se prostě dost bojim :D) a pak spouštět všechny typy her a pohodlně přes hdd. Na jednu stranu mě ten RGH dost láká a na druhou zase docela odrazuje, né jen tim, že já sám z toho mam obavy, ale třeba, že je to novinka a nevim jakou mají flasheři praxi s instalací, a jestli se tim zásahem do hw nezkrátí životnost konzole? Potřebuju asi nějákej impuls, abych se definitivně přiklonil na jednu, nebo na druhou stranu :D . Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Nemas se ceho bat pokud umis trochu ovladat PC aby jsi zvladl uzivat programy k tomu potrebne. Na netu jsou na vse podrobne navody tak staci jen hledat. Sice RGH je drazsi nez flash, ale ve finale usetris na DVD a navic mas vsechny Arcade a DLC zadarmo. Kazdopadne Xboxu tim zivotnost nezkratis. A ti co tuto upravu delaji tak urcite vedi co a jak, protoze by si nevzal nekdo na tryko zkurvenej Xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Online můžeš hrát i s RGH musíš ale připojit do xboxu ještě tuto věc [url]http://www.cygnos360.com/forum/index.php?topic=3147.0[/url] po té můžeš přepínat zda chceš RGH NAND nebo originalní NAND. Budeš ale muset mít i flash mechaniky. Uvažuju o koupi nového Ska. Když budu hrát offline (záloha) a pak budu chtít hrát online (originálka), tak to stačí přepnout a nic na LIVE nezjistí? Tuhle funkci jsem chtěl už dávno. Bylo by to boží. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa.fisa Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Ne nezjisti protoze mas 2 ruzne pameni NAND a zapnes si tu kterou chces. JTAG(RESET GLITCH HACK) nebo normalni. Kdyz to mas zapojene spravne tak i obvod pro RGH se zapne jen kdyz je "potreba". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tak to je hodně dobré! Víš jak se to bude přepínat? Jinak díky, rozhodně do toho půjdu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa.fisa Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Koukni se na tyto stranky tam to popisuji a i tam maji navrh reseni prepinani. je tam takovy malinkaty prepinac. [url]http://www.cygnos360.com/forum/index.php?topic=3147.0[/url] [url]http://unmrkd.net/heavenlymodz/wp-content/uploads/2011/09/mufsta_switch.jpg[/url] Kdyz by jsi do toho sel a chtel to objednavat tak jsem ochotny si taky jednu karticku koupit a podelit se o postovne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.