Veganekk Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Da se PSP poskodit baterii? nebo ne.. prostrknul jsem kotakty baterie kontaktolem a vlozil do PSP muze to PSP na dobro poskodit? A jeste jedna otazecka PSP a muzu to to nachat skusit nabehnout univerzalim adapteem nebo musim mit origo... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chloe Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Nevím, na co se ptáš. Zkusil jsem i Google Translate, ten nerozeznal jazyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Dokáže baterie poškodit PSPčko ? ANO | NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Dokáže baterie poškodit PSPčko? Odpověď Ano jako jakoukoliv elektroniku ve které je baterie, například prudké zahřátí staré nebo špatné baterky, což může zapříčinit třeba i malý "výbuch" baterie , což se mimochodem párkrát stalo (bylo o tom dokonce ve zprávách), ale šance, že se toto stane je opravdu velmi velmi malá, takže je to velmi nepravděpodobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Veganekk Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 AHA diky .... :D aspon mam jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Veganekk
Da se PSP poskodit baterii? nebo ne..
prostrknul jsem kotakty baterie kontaktolem a vlozil do PSP muze to PSP na dobro poskodit?
A jeste jedna otazecka PSP a muzu to to nachat skusit nabehnout univerzalim adapteem nebo musim mit origo...
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.