Moderators SAIXX Odesláno Říjen 31, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Takže mám tu prosbu: našel by se někdo kdo má PAYsec účet a koupil by hru? Jednu z těchto: Crysis I, GoW: Coll. Vol. II, AC: Brotherhood nebo pokud už dotyčný hry má tak nějakou co by vyšla do oněch 190,- mám jen podmínku, že chci jeden slot a ten slot bude pro mě za 190,- ať se těch peněz z PAYsecu zbavím :roll: (mám s tím nějaký problémy takže proto) tudíž pro ostatní to bude LEVNĚJŠÍ :D PLS PIŠTE KDO BY SE NAŠEL, Dík 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 mam ac b i paysec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 o.k. to bych možná bral, ještě něco domlouvám tak bych se pak ozval. BTW nechtěl by si koupit třeba ten Crysis? Myslím, že 5 lidí by se našlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 jestě ma nfs hp,sp trilogy to bych ti mohl nechat zadar s tím že až budeš něco kupovat vemu si slot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 prosím o LOCK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts