Ca3saR Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Caute, mohli by jste mi poradit par obchodu s levnymi hrami ( nejlepsi byl takovy ten anglicky kde byly fakt levne hry (s dopravou zdarma) ale uz si nepamatuju stranku tak mi pls poradte ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ca3saR Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 aha... tak uz sem tu stranku nasel (www.game.co.uk)... mam este dotaz :D je tam to postovne zdarma ? a kdyz si objednam BF3 tak budu ho mit CZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 činkin Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Není,zadarmo pouze v anglii,do evropy tedy i do čr stojí 2.95 a trvá to 3-5.dnů:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ca3saR
Caute, mohli by jste mi poradit par obchodu s levnymi hrami ( nejlepsi byl takovy ten anglicky kde byly fakt levne hry (s dopravou zdarma) ale uz si nepamatuju stranku tak mi pls poradte )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.