kasal Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 a jak to bude stim datadiskem ja bych byl taky za jedno .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Jenže, když to koupíme po 18. 11., tak to bude jen pro dva lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryky Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Oni snižujou počty slotů???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Jo, z pěti na dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryky Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Doháje tak to je pěkně na♥♥♥♥♥ :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 a kdy ma vyjit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Tz dlc? To se neví, Karkand vyjde někdy o Vánocích. PS: Přišly ti už ode mne peníze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 hele neprisly (rano jsem koukal ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 o vikendu nechodej, v po mrkni znova... btw s tema DLC to teda pada no :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryky Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Tak jak to vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 pridavam se k otazce Krykyho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 all zaplaceno dneska bych to chtel koupit ale nevim kdy dorazim domu, ale zitra jsem celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 tak jeste jednou jse omlouvam prekrocil, jsem limit na kreditce ( platba prez internet) chybi uz jen doplatit 250 pokud tu nekdo ma moznost doplatit dam mu pristup na ucet jinak muzu koupit dnes po pulnoci (takze zitra uz stahovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 chlape, chlape tak do zitra vydrzime, snad ze zitra nebude pozitri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 j ja dneska jsem musel zaplatit neco na paypal a uz mi to nevystacilo omlouvam jse :( jeste jednou skusim to poslat ihnet rano ty udaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 hm ale kdyz nemas finance na ucte, tak aby jsi mohl neco zaplatit, musis je tam vlozit ne? :D Takze pokud je tam nemas ted, a necekas zadnou platbu k tobe na ucet, tak rano tam taky nebudou ... ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 ja tam mam ty penize akorad mam nastavenej limit na karte ( ucet mam vedenej jako student+) takze mi to nevezme prikaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryky Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ráno to dám stáhnout tak to pls stihni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda11 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Tak koupeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 hra koupena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryky Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 No tak pošli přihlašovací údaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.