007jarda Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Zdravim! Mam dotazek, poridil jsem si sberatelskou edici Arkham City na PS3 a hra neobsahuje animovany film Gotham Knight. Co jsem tak projizdel clanky, tak tomu asi tak skutecne je nebo jste nekdo mel toto v baleni? Vtipne je, ze ani ceske eshopy si asi nejsou jisti, napr. game.cz ma obrazek spravny, ale popis spatny, kde o filmu pise a (x)zone to ma naopak popisek spravny a obrazek spatny :roll: http://www.jrc.cz/hra_ps3_batman_arkham_city_collectors_edition http://www.xzone.cz/download/batmance.jpg Diky Jarda Update P.S: Rekl bych, ze tomu je tak na 100 procent, pac jsem nasel ceske rozbalovani edice a neni tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tuhle verzi mam doma, je super :) Jediny co mi vadi, ze tam neni klasicka ps3 krabicka na disk. Jsou tam jen kody na kocici zenu, obleky pro Batmana a kod pro stazeni soundtracku, samozrejme figurka a artbook s hrou. Bohuzel film jsem tam taky nemel, na krabici v popisu obsahu ale taky neni. Zrejme zase nejaka zmena jako tomu bylo u Battlefieldu 3, ktery mel obsahovat kopii Battlfieldu 1943. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Neni tam, psal jsem i do (X)zone, zajimalo me to a EU verze to proste nema. Ikdyz na edici setrili, viz. krabicka, mohl bejt peknej steelbook nebo soundtrack, jen ke stazeni, je to pekna edice a stala slusne penize, proto to setreni :-) Jinak ja vlastne nemam ani klasickou krabicku na prvni dil, jedinej Batman mi to kazi :-D Tuhle verzi mam doma, je super :) Jediny co mi vadi, ze tam neni klasicka ps3 krabicka na disk.Jsou tam jen kody na kocici zenu, obleky pro Batmana a kod pro stazeni soundtracku, samozrejme figurka a artbook s hrou. Bohuzel film jsem tam taky nemel, na krabici v popisu obsahu ale taky neni. Zrejme zase nejaka zmena jako tomu bylo u Battlefieldu 3, ktery mel obsahovat kopii Battlfieldu 1943. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darth vader Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Já v balení blu-ray s filmem Gotham Knight měl. Ale nekupoval jsem hru v ČR, ale z Anglie ze zavvi.com... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Hmm, tak v UK a US to asi maji, u nas jsem psal jeste do JRC a skutecne u nas ten film neni, nevim, jak tomu skutecne je, ale i treba na nemeckem amazonu pisou, ze film je obsazen, coz mi pripada divne, ze by jen v CR film nebyl, neni napsan ani na krabici, treba mame specialni baleni pro VYCHODNI EVROPU :-) Já v balení blu-ray s filmem Gotham Knight měl. Ale nekupoval jsem hru v ČR, ale z Anglie ze zavvi.com... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Nevím to na 100%, ale někde jsem četl, že ten film je pouze ve speciálce u Xboxu ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Jo, to je take mozne, kurna ja to budu muset zjistit s urcitosti :-) Edit: Tak jsem koukal na x-videii na youtube a XBOX360 to ma u vsech, aspon to tak vypada, PS3 jak kdy :-) Nasel jsem s i bez, tak fakt nevim, asi jim dosly disky :-) Nevím to na 100%, ale někde jsem četl, že ten film je pouze ve speciálce u Xboxu ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darth vader Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 že má být film v balení mám napsané i na krabici, asi je fakt pro český trh jiné balení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 No uprimne ten film jsem videl a o mnoho jsme neprisli, je to vazne slabi. Jestli ma nekdo chut na skvelej Batman animak kouknete se na fil Batman Under the Redhood (cz Batman a Redhood). Co mi vic vadi ze v colectorce neni jsou nektery veci co byli za predobjednani na ruznych saitach. Byl Robin do challengu a Jokerova challenge arena. No Robina se snad pomoci DLC dockame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Jo take jsem cetl, ze film je bida... No preziji to bez nej, ale co jsem cetl, tak melo hodne lidi problemy, ze meli film na DVD misto blucka u PS3 verze nebo ze jim chybely skiny, atd, takze zvlastni sberatelska verze, kazdy ma asi jinou :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.