kony1468626642 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 chci se zeptat jeké baterie vydržý v bezdrátovém ovladači nejdéle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 chci se zeptat jeké baterie vydržý v bezdrátovém ovladači nejdéle? To je přece lehká odpověď na kterou by jsi mohl ale přijít sám . Ty co mají větší kapacitu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Nejlépe kvalitní , dobíjecí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 No, ty originální od mrkví mi po cca roce odešli - měl jsem 2 s nabíječkou. Teď už jedině normální tužkovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Téma o bateriích už tu jedno je, jinak nabíjecí z Lidlu za 90kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferri1468625304 Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Já osobně mám GP 2700 rechargeable NiMH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cder Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Já osobně mám GP 2700 rechargeable NiMH S temi nejsem moc spokojenej.... Koupil jsem jich nekolik a nez se ke hrani dostanu a nez prvni par vymlatim, tak druhej a treti par baterek vydrzi mnohem kratsi dobu... Koupil jsem eneloop baterky a s nimi jsem teda maximalne spokojeny, i kdyz maji o 600 mAh nizsi kapacitu... Ale cetl jsem, ze ty pro GPcka je pry kapacita 2700 spise prokelti, protoze se pry samovolne vybijeji rychleji... Ale stejne mam dojem, ze se v ovladaci vzdycky jedna baterka uplne vymlati a druha je vymlacena zhruba jen do pulky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferri1468625304 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 to já nevim já sem je dostal zdarma a zatim sem s nima spokojenej, ale zase nehraju nějaký extra dlouhý pařby tak 2-3 hodinky denne a baterky takhle vydrží cca 2-3 dny pak je přes noc dam do nabíječky a další 3 dny mam pokoj :) ale nevim jak dlouo vydrží když budu hrát třeba 5-6 hodin no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cder Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 aha :D No, ja hraji asi stylem 5 hodin, pak tyden nic, pak hodinu, pak dva tydny nic... Takze u me se spis vyplati baterky, co si udrzuji kapacitu a nevybijeji se samovolne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Přesně takhle hraju i já a Lidl zatím vede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Mám GP2700... nabíjim jednou do měsíce (hraju málo) ale rekord zatím byl cca po 60hodinách v kuse a ještě čtvrtka baterky u obou ovladačů vydržela (non-stop víkend :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kony1468626642
chci se zeptat jeké baterie vydržý v bezdrátovém ovladači nejdéle?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.