kony1468626642 Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 chci se zeptat jeké baterie vydržý v bezdrátovém ovladači nejdéle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 toro Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 chci se zeptat jeké baterie vydržý v bezdrátovém ovladači nejdéle? To je přece lehká odpověď na kterou by jsi mohl ale přijít sám . Ty co mají větší kapacitu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TheSkunkCZ Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Nejlépe kvalitní , dobíjecí ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JerRry Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 No, ty originální od mrkví mi po cca roce odešli - měl jsem 2 s nabíječkou. Teď už jedině normální tužkovky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ravendhi Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Téma o bateriích už tu jedno je, jinak nabíjecí z Lidlu za 90kč :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ferri1468625304 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Já osobně mám GP 2700 rechargeable NiMH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cder Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Já osobně mám GP 2700 rechargeable NiMH S temi nejsem moc spokojenej.... Koupil jsem jich nekolik a nez se ke hrani dostanu a nez prvni par vymlatim, tak druhej a treti par baterek vydrzi mnohem kratsi dobu... Koupil jsem eneloop baterky a s nimi jsem teda maximalne spokojeny, i kdyz maji o 600 mAh nizsi kapacitu... Ale cetl jsem, ze ty pro GPcka je pry kapacita 2700 spise prokelti, protoze se pry samovolne vybijeji rychleji... Ale stejne mam dojem, ze se v ovladaci vzdycky jedna baterka uplne vymlati a druha je vymlacena zhruba jen do pulky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ferri1468625304 Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 to já nevim já sem je dostal zdarma a zatim sem s nima spokojenej, ale zase nehraju nějaký extra dlouhý pařby tak 2-3 hodinky denne a baterky takhle vydrží cca 2-3 dny pak je přes noc dam do nabíječky a další 3 dny mam pokoj :) ale nevim jak dlouo vydrží když budu hrát třeba 5-6 hodin no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cder Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 aha :D No, ja hraji asi stylem 5 hodin, pak tyden nic, pak hodinu, pak dva tydny nic... Takze u me se spis vyplati baterky, co si udrzuji kapacitu a nevybijeji se samovolne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ravendhi Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Přesně takhle hraju i já a Lidl zatím vede :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xManitua Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Mám GP2700... nabíjim jednou do měsíce (hraju málo) ale rekord zatím byl cca po 60hodinách v kuse a ještě čtvrtka baterky u obou ovladačů vydržela (non-stop víkend :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kony1468626642
chci se zeptat jeké baterie vydržý v bezdrátovém ovladači nejdéle?
10 answers to this question
Recommended Posts