ArleOne Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Zdar...Moc se v tom nevyznám, ale je možný do PSP E-1004 s OFW 6.50 nahrát nějaký CFW? Existuje už vůbec nějaký? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Jede na tom 6.60 LME http://www.google.cz/search?gcx=c&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=6.60+LME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArleOne Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Super...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Chci se zeptat jestli teda na PSP E-1000 s OFW 6.50 funguje 6.60 L-ME 9.6? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 taky bych mel dotaz, jesli na tom nejede neco permanentne?.. diky za odpoved :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 tak jen pro informaci.. PSP E-1004 vlastnim, a 6.60 na nem nejede.. je v nem soft 6.50 a to psp je absolutne ocesany. Pro upresneni, psp si koupil jeden z pribuznych a mel jsem tu moznost abych ho mel v rukach.. jinak kazdej napad na cfw jakykoliv uvitam :-) ale jen pro ty co toto psp take vlastni, takze 6.60 na nem bohuzel nejede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 No a co, že je tam firmware 6.50? To je takový problém ho updatovat na 6.60? Takže nejdříve to aktualizuj a pak by už CFW měl jít. Příště ale taky trochu přemýšlej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 dobre, tak to zkusim a pak dam vedet... :-) Tak všechno jede po UPDATE na 6.60 se dá nahodit 6.60 LME.. ozkouseno ! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 11, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Koupil jsem si taky PSP E1004 a jede mi tam v pohode 6.60 PRO-B10 , iso hry i psx hry bez problemu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 a mas ho na stalo a nebo jen docasny? chtel jsem zkusit tam dat nejakej permanent,ae nevim prave.. nebo nezkousel jsi nejaky downgrade z 6.60 na nizssi a potom nakej permanent? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 DG? Jak chces do PSP s nejnizsim FW 6.50 dat FW 6.20? A Perma taky neni takze docasnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 13, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Docasnej , ale kdyz psp jen uspis tak to nemusis porad nahazovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapak Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Zdravím, právě jsem taky koupil PSP E-1004 a mám k dispozici i Pandora baterku. Tutoriálů na permanentní CFW pomocí pandory jsem našl plno, ale nikde autoři neuvádí, jestli jsou kompatibilní i s E-1004. Většinou píšou, že jsou podporováno jakékoliv psp z modelové řady 1000, ale otázka jestli se tam počítá i osekané E-1004. Jelikož je to nový, tak se bojím, že to bude mít tu desku, která je proti hacku přes pandora baterku chráněná? Zkoušel jste to už někdo? Nemůžu tím to psp bricknout? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapak Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 jo, zapomněl jsem, 6.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Chráněné jsou už od nových desek 2004 - E-1004 může být jakoby PSP 4004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapak Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Díky za odpovědi, takže pandoru můžu zase prodat jo :) Tak pokud vše dobře chápu, tak by mi na tom měl fungovat buď LCFW 6.60 ME-1.6 nebo 6.60 PRO-B10 fix1 Light Custom Firmware. Z toho co o nich píšou jsem moc nenašel rozdíl, kterej teda doporučíte? Výsledným uživatelem bude 6ti letý kluk, takže by to mělo být co možná nejjednoduší na ovládání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Ono je to v podstatě jedno, oba dva ty CFW jsou v podstatě stejný a na obou fungují všechny hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapak Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Tak jsem skončil u LME a mám další dotěrný dotazy :) 1. Můžu smazat LME installer a když bych to pak chtěl odinstalovat, tak bych ho jen zkopíroval zpět? 2. je nějaká možnost aby se LME spustilo při startu PSP (i restartu)? V recovery menu jsem totiž našel položku "Autorun PBP at /PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP", ale netuším, jestli se to týká tohodle a nechce se mi to zkoušet, dokud mi někdo nepotvrdí, co to je :) U obou dotazů mi jde o to, že PSP pak bude užívat malej kluk, tak aby si byl schopnej spustit hry a nejlépe, aby neměl možnost tam cokoliv rozdrbat :) tudíž pokud máte nějaký tipy, jak to proti tomuhle chránit, tak taky uvítám, Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 jo, zapomněl jsem, 6.60 Dej si tam LCFW 6.60 >>>návod>>ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Tak jsem skončil u LME a mám další dotěrný dotazy :)1. Můžu smazat LME installer a když bych to pak chtěl odinstalovat, tak bych ho jen zkopíroval zpět? 2. je nějaká možnost aby se LME spustilo při startu PSP (i restartu)? V recovery menu jsem totiž našel položku "Autorun PBP at /PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP", ale netuším, jestli se to týká tohodle a nechce se mi to zkoušet, dokud mi někdo nepotvrdí, co to je :) 1. ANO můžeš bez problému, ale pak to musíš zase dát LMEin.... při odinstalaci 2, NE nebyla, a ten autorun je (ale nepamatuji si přesně) že ti to udělá downgrade na FW 1.5 nebo nějak tak, takže na to nešahej obzlášť s E-1000 3. typy, dávání her je jednoduché, na kořenu karty uděláš ISO a tam dáváš hry, jinak doporučuji tam dát LCFW Pro B10, je přehlednější (podle mě) + si tam můžeš dát češtinu do VSH menu. A ještě něco, dej si do psp >>toto<< pak budeš mít i psp v češtině jinak máš další dotazy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapak Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Díky za odpovědi, zkusím teda ten LCFW... Ještě mě napadá, když koukám na velikosti her, jak to je s těmato "nepermanentníma" custom FW, když bych chtěl mít víc karet a vyměňovat je? Stačí, když na každé nainstaluju ten CFW zvlášť nebo to bude složitější? všiml jsem si při instalaci LME, že to přecejen něco instalovalo přímo do psp nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 ne ten cfw se instaluje do vnitřní paměti psp, takže ho pak nemusíš znova instalovat, jen si dáš na kartu fast recovery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lapak Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 No, tak situace se mi zkomplikovala, dneska se na PSP objevila růžová linka přes celou výšku displaye, i přes odinstalování CFW, vrácení do továrního nastavení atd. tam stále je a to hned od chvíle kdy psp zapnu. Takže jde asi o vadu displaye a psp půjde na reklamaci. Takže teď pro změnu potřebuju z psp odinstalovat CFW a to nejlépe tak, aby v něm nezůstaly stopy po CFW. Použil jsem uninstall v LCFW Pro B-10, smažu tím z psp všechny pozůstatky o CFW? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 No, tak situace se mi zkomplikovala, dneska se na PSP objevila růžová linka přes celou výšku displaye, i přes odinstalování CFW, vrácení do továrního nastavení atd. tam stále je a to hned od chvíle kdy psp zapnu. Takže jde asi o vadu displaye a psp půjde na reklamaci. Takže teď pro změnu potřebuju z psp odinstalovat CFW a to nejlépe tak, aby v něm nezůstaly stopy po CFW. Použil jsem uninstall v LCFW Pro B-10, smažu tím z psp všechny pozůstatky o CFW? Díky ANO, smažeš. I kdyby jsi tam měl cfw, tak ti nemůžou nic říct, ale lepší je si ho odintalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.