Moderators SAIXX Odesláno Listopad 3, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Kdo by koupil? Nejlépe někdo s PAYsec účtem. Mám 100% zájem:bash: s tím, že zaplatím 190,- 8) takže ostatní to budou mít levnější(1slot - 157,80 normálně takto slot vyjde na 147,75):idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 UP... fakt nikdo?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaZoX Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Zdar, šel bych do toho limba s tebou ale nemám PAysec učet. Crysis asi ne, už jsem ho dohrál na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Zdar, šel bych do toho limba s tebou ale nemám PAysec učet. Crysis asi ne, už jsem ho dohrál na PC. Už je pozdě kámo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.