jirinak Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Prosím potřeboval bych radu.Po stáhnutí hry mám složku PSP_GAME a UMD_DATA.BIN a nevím co mám kam nakopírovat.Nikde sem to tady nenašel tak budu rád za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 v začatečnicich to neni :o rači se tam podivej :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 rozbalil si soubor *.ISO.....celej ten soubor nakopíruj do složky x/ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirinak Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 v začatečnicich to neni :o rači se tam podivej :roll: Ne.V začátečnících sem to neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 uz vis jak musis to tam nakopirovat zabaleny!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirinak Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 rozbalil si soubor *.ISO.....celej ten soubor nakopíruj do složky x/ISO Tam právě žádnej soubor ISO není ani CSO ani ten DAX.TEN problém mám u hry Kilzone a ssx on tour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seth1468621320 Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 tys ten soubor .iso uz totiz rozbalil - podivej se znova, WinRAR to ma automaticky jako soubor na rozbaleni (iso) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirinak Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 Díky za rady.Nevěděl sem že se to dává na pamětovku celý zabalený v raru.Takže vyřešeno a díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seth1468621320 Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 No bacha, cely zabaleny v raru ne (jako treba 22 casti, musi to byt 1 soubor) vzdycky se koukni na koncovku (pro psp iso nebo cso) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 ale jen to tam nakopiruj cely a pak sem zase napis ze ti to nejde..:roll: nekomu vazne neni pomoci..stahnes nakou hru..ta hra bude mit napriklad nekolik casti v raru..(to sou takovy ty knizecky..:D ) ty si je vsechny vyberes a das extrahovat do nebo extrahovat zde to je jedno..vzinkne ti jeden soubor s koncovkou ISO nebo CSO a ten soubor ty nakopirujes do slozky ms0:/ISO a spustis v psp..nic vic nic min.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirinak
Prosím potřeboval bych radu.Po stáhnutí hry mám složku PSP_GAME a UMD_DATA.BIN a nevím co mám kam nakopírovat.Nikde sem to tady nenašel tak budu rád za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts