majlou.x Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ahoj potřeboval bych radu.Mám PSP 2004 zapnu power kontrolku ta se rozsvítí zeleně,ale obrazovka je černá.Pamětovku tam vloženou nemám.Prý udajně to měl někdo flashoval,tak bych potřeboval nějakej firmware který bych tam přehrál nebo tak.A jak se to dělá?.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Ahoj, to je na 99% brick. Napiš jaký datacode máš pod baterkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majlou.x Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ahoj díky za odpověď je tam 8C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 8C - na 99% zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03 Máš po pspcku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Hmm tak to je špatný, to máš novou desku která nejde unbricknout. No tak pokud to máš ještě v záruce tak to odnes vyreklamovat a řekni, že jsi aktualizoval PSP a ono se to seklo a pak už se to nezaplo. A pokud už to v záruce nemáš, tak asi nejlepší volbou je to prodat třeba na aukru na náhradní díly, nebo to můžeš klidně vyhodit do popelnice nebo si s tím zahrát fotbal na betonu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majlou.x Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 mám doma ještě jeden ten samej ten jsem flashnul a upgrade je tem 6.a vyšší,ale tenhle asi už někdo zkoušel Flashovat,ale jak říkám je to uplně ten samej model.Takže je to v čudu??Ani přes Pandoru by to nešlo??Uvažuju o její koupi a Magic Memory Card a zkusit to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majlou.x Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Hmm tak to je špatný, to máš novou desku která nejde unbricknout. No tak pokud to máš ještě v záruce tak to odnes vyreklamovat a řekni, že jsi aktualizoval PSP a ono se to seklo a pak už se to nezaplo. A pokud už to v záruce nemáš, tak asi nejlepší volbou je to prodat třeba na aukru na náhradní díly, nebo to můžeš klidně vyhodit do popelnice nebo si s tím zahrát fotbal na betonu :D Nebo to dát na vlasec a položit to někde na ulici,pak cuknout kdyby po tom někdo sáhnul.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majlou.x Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 mám doma ještě jeden ten samej ten jsem flashnul a upgrade je tem 6.a vyšší,ale tenhle asi už někdo zkoušel Flashovat,ale jak říkám je to uplně ten samej model.Takže je to v čudu??Ani přes Pandoru by to nešlo??Uvažuju o její koupi a Magic Memory Card a zkusit to. Jo a prosím tě deska by se nedala sehnat?Kolik by tak stála a typ tý desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majlou.x Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Všude čtu že desky TA-088v3 jsou jen na psp 3000 ale já mám 2004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ale některé 2004 maj taky ....v3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 jj přesně tak, novější revize PSP 200x už bohužel mají tyto nové desky, na které pandora nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majlou.x Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Takže nabít mobil návazát vlasec na PSP a pak YTB :D :D :D díky kluci za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckx13 Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Takže nabít mobil návazát vlasec na PSP a pak YTB :D :D :D díky kluci za rady. posli pak odkaz na video, rad se podivam:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mat Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Je u takhle bricklého pspčka normálně funkční displej? Jestli jo nejspíš bych měl o něj zájem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.