Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Alan Wake Night Springs


FeebeE

Recommended Posts

Jedné fanouškovské stránce se podařilo získat údajný obrazek z menu Alan Wake's Night Springs, což má být ona stažitelná xboxová arkáda, kterou čeká oznámení na prosincových Video Game Awards. Stejná stránka už hru Night Springs avizovala v květnu, přičemž pod tímhle názvem se tehdy měl skrývat spin-off zaměřený na TV pořad, co hraje Alanovi v obýváku. Oskari Hakkinen posléze Eurogameru potvrdil, že skutečně nového Alana Wakea chystají, ale že nepůjde o plnohodnotné pokračování ani nic, k čemu by vyšly dodatečné přídavky.

Kromě příběhového módu slibuje menu arkádovou akci, sbírání nějakých unikátních předmětů, samozřejmě achievementy a žebříčky nejlepších hráčů, nemluvě o možnosti přikupovat něco extra nebo si odemknout plnou hru (to naznačuje existenci nějaké demo/trial verze Niht Springs). Dobrá zpráva je, že čekat nebudete muset do prosince: první obrázky má přinést prosincové číslo Game Informeru a již v pondělí se mají objevit také na jeho webových stránkách, tvrdí zpravodajský editor časopisu Jim Reilly.

post-49517-14687158356583_thumb.jpg

____________________

zdroj: games.tiscali.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu