Blooman Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 No tak nezacvičim si nejmíň do vánoc .. 100% i déle .. na berlích chodit smim ale jen na wc apod. Btw .. Byl sem plně vybaven na hodinu .. úbor sem měl .. rozcvičil sem se taky tak jak sem měl .. nebo aspoň tak jak bylo v mejch silách .. a bežel sem tak jako vždycky.. nic sem neporušil .. Ten kilometr běháme skoro pořád.. a nikdy se mi nic nestalo.. Takže na 99% to není moje vina .. Jinak nejsem urazově pojištenej .. ale od školy sem už dřívě něco dostal takže na tom moc nesejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 já si zlomil ve škole palec na noze a dostal sem za to 2500 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Tam snad ani nejde o neco jako ze proc si to udelal nebo tak nam vzdy ucitelka rikala proste a jednoduse "Skola za vas ma odpovednost" a to plati i zde proto by ti to meli vynahradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Tam snad ani nejde o neco jako ze proc si to udelal nebo tak nam vzdy ucitelka rikala proste a jednoduse"Skola za vas ma odpovednost" a to plati i zde proto by ti to meli vynahradit přesně tak, ale v dnešní době neříkám nic.. chodím na střední, ale když někdy vidím jak na základkách dělají děti bordel.. to se nehodí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 hlavni je aby se uzdravil ... na prachy ser.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 no ja si na základce vyhodil prst a nedostal sem ani korunu :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 hlavni je aby se uzdravil ... na prachy ser.... taky pravda!, kyčel neni zlomenej palec na noze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 zlomil jsem si pažní kost (ve škole) a od školy jsem dostal 6K a od sve pojistovny 18K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Nějak zpříjěmnit si to musim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.