Dawwer Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Zdarec, jak již název topicu napovídá, chtěl bych pořídit Battlefield 3 z PSN. Cena vychází na 320,- Kč/Ks, až bude všech pět zájemců připraveno, rozešlu číslo účtu (ČSOB) a po obdržení peněz hru ihned kupuji. Následně rozešlu na PSN zprávu s přihlašovacími údaji, proto mi prosím napište do PM nebo sem Váš PSN nick (frienda Vám pošlu sám, bo mám plno a musím to nejdřív promazat). Jen Vážným a férovým zájemcům (pozitivní iTrader výhodou). 1). Dawwer 2). marakol 3). Wendy 4). Vilgefortz 5). Lakki1 1. Náhradník: kubikula14 Případné dotazy sem do topicu či PM ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Napiš mě tam taky prosím, du do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Doplněny údaje. Tak mě napadá - jak je to s multiplayerem a online passem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Prej je to prostě komplet hra, s mulťákem a vším co je v krabicový verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Jj, to je mi jasný, ale v krabicový verzi máš tzv. Online Pass, kterej jde zadat jen jednou a zadáváš ho při prvním spuštěním onlinu. Jinýmy slovy to znamená, že když si koupíš krabicovku, seš v háji a online si nezahraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Online to jde normalne kupoval sem to kamaradovy a slo to v poho po netu akorat sem nedokazal vytvorit ten Blog ucet stim sem bojoval dlouho a stejne sem mu ho neudelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marakol Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Popravdě nevim, někde už o tom byla diskuze, a mam pocit že multiplayer jde, ale radši bych nějaký vyjádření někoho kdo BF3 timhle způsobem kupoval. Jinak moje PS3 ID: marakol88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Precetl jsis co jsem napsal ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marakol Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Ano, ale znejistila mě ta část o Battlelogu. Já sem v tomhle noob, tak radši 2x meřim a pak řežu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 battlelog k hrani nepotrebujes beztak je to jen dalsi sra.ka jako ksichtokniha... neboj se a slot kupuj dokud je a jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 OK, předpokládám tedy že to půjde. Chápu že to všichni chcete co nejdřív, tudíž dnes večer rozešlu číslo účtu, kam poslat peníze. Večer proto, protože dám ještě šanci vyjádřit se člověku, kterej mi zatím nenapsal. Pokud se do večera neozve, nastupuje náhradník relax. Ihned po obdržení peněz hru kupuji a rozesílám údaje na PSN. A poslední věc - vzhledem k tomu, že tady byly dohady ohledně toho multiplayeru, zasláním peněžní částky na můj účet souhlasíte s tím, že po mě nebude chtít peníze zpět, pokud multiplayer nepoběží. Nesu v tomto stejné riziko jako Vy a za Ty tři kila mi to stojí. Jak už bylo výše řečeno, na 99% to fungovat bude, ale sichr je sichr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Takže relax vypadl a to so jsem řešil je dořešeno, tudíž nám zbývá poslední slot. Kdo tedy chce nechť se ozve, ať můžeme rozjet co nejdřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakky1 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Mám zájem o ten poslední slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Já:d :d :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Takže Lakki1 byl první, kubi jsi náhradník. Všem jsem Vám rozeslal číslo účtu (marakol, Wendy, Vilgefortz a Lakki1), teď už záleží jen na Vás, jak rychle přijdou prachy a budem moct zapařit :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Jen tak pro informaci. Připravte si 17 giga na HDD. To budu tahat sakra dlouho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Takže dneska dorazily první dvě platby a jelikož jsem byl nedočkavej, BF3 jsem stáhl už včera a dneska vyzkoušel :). Tudíž první dva už mají dneska na PS3 zprávu s účtem ;). A těch giga jsem stahoval třináct, nechal jsem to přes noc a trvalo mi to cca pět a půl hodiny 8). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Tak 13? Já někde čet 17. To je celkem jedno i tak je to dost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marakol Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 13 :) Ještě 7% QQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilgefortz Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 :) Zapráskaná spořitelna, zas budu čekat do čtvrtka určitě :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawwer Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Všechny prašule už dorazily, takže byste měli mít všichni na PSN zprávu s údajemi o účtu ;). Přeji příjemné paření a nahazuju iTradery, takhle má vypadat perfektní spolupráce a rychlá platba. See ya on a Battlefield 8). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.