Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3 CZ PSN 5/5


Dawwer

Recommended Posts

Zdarec, jak již název topicu napovídá, chtěl bych pořídit Battlefield 3 z PSN. Cena vychází na 320,- Kč/Ks, až bude všech pět zájemců připraveno, rozešlu číslo účtu (ČSOB) a po obdržení peněz hru ihned kupuji. Následně rozešlu na PSN zprávu s přihlašovacími údaji, proto mi prosím napište do PM nebo sem Váš PSN nick (frienda Vám pošlu sám, bo mám plno a musím to nejdřív promazat). Jen Vážným a férovým zájemcům (pozitivní iTrader výhodou).

1). Dawwer

2). marakol

3). Wendy

4). Vilgefortz

5). Lakki1

1. Náhradník: kubikula14

Případné dotazy sem do topicu či PM ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, předpokládám tedy že to půjde. Chápu že to všichni chcete co nejdřív, tudíž dnes večer rozešlu číslo účtu, kam poslat peníze. Večer proto, protože dám ještě šanci vyjádřit se člověku, kterej mi zatím nenapsal. Pokud se do večera neozve, nastupuje náhradník relax. Ihned po obdržení peněz hru kupuji a rozesílám údaje na PSN.

A poslední věc - vzhledem k tomu, že tady byly dohady ohledně toho multiplayeru, zasláním peněžní částky na můj účet souhlasíte s tím, že po mě nebude chtít peníze zpět, pokud multiplayer nepoběží. Nesu v tomto stejné riziko jako Vy a za Ty tři kila mi to stojí. Jak už bylo výše řečeno, na 99% to fungovat bude, ale sichr je sichr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže dneska dorazily první dvě platby a jelikož jsem byl nedočkavej, BF3 jsem stáhl už včera a dneska vyzkoušel :). Tudíž první dva už mají dneska na PS3 zprávu s účtem ;). A těch giga jsem stahoval třináct, nechal jsem to přes noc a trvalo mi to cca pět a půl hodiny 8).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu