Jump to content
  • 0

Vše o boxu..

Edrush

Question

Dobrý den,

měl bych pár dotazů ohledně boxu... Já mám xbox 360 s flashem (nevím jakým, ale vím že mi nejde hrát online), začal jsem přemýšlet o hraní online .. Tím pádem bych potřeboval asi nový xbox nemám problém prodat starý a koupit nový asi bych chtěl XBOX 36O Slim + nějakou pěknou tv (led, 100hz, 107cm), nevím na to všechno tam je potřeba hardisk jestli stačí 4GB nebo těch 250GB, na nic to nevyužiju jenom na save z her ... Další věc jestli by nebylo lepší PS3 nějaké hry mě zaujmuly a ty jsou jenom na PS3.. a nebo poslední varianta obměnit celý nový počítač .. :/

- Vůbec nevím jak začít hrat online nechápu ten pojem live a jestli to je jenom pro xbox nebo i pro PS3 .. ?

- Jde flashnout nový xbox Slim a hrát online vypálené hry ?

- Děkuji a prosím o všechny připomínky k mé myšlence ... (doporučený weby, eshopy ...)

(hry co mě baví, battlefield 3, skate 3, nhl 11, just couse 2, star wars atd... )

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Spočítej si kolik by jsi dal peněz za každou věc a co by tě vyšlo levněji.

XBOX: Nové xko cca 5000Kč - určitě bych vzal větší HDD, aby sis ukládal hry na něj a šetřil mechaniku, televize taky bude stát přes několik tisíc a kupoval by sis originální hry a to buď již starší, které by tě vyšli na pár stovek nebo nové za tisíc a více korun a nakonec by sis musel platit Live což je několik stovek ročně. Kdyby sis chtěl pořídit opět flash, tak na slimka je obtížněji proveditelný a poměrně drahý - podle toho jakou mechaniku by jsi měl a jak by se dále situace vyvíjela.

PS3 - zde by šli hrát jedině originálky - s flashem co je na PS3 nevím co všechno jde s ním spustit, ale nejde myslím s ním hrát online. Zase by jsi platil za hry ale neplatil za PSN, který je zdarma.

PC - nejlepší by bylo kdyby sis nechal od někoho udělat sestavu a na kolik by tě vyšla a pak by jsi to porovnal s konzolemi.