Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jaký PS


Aksoj

Otázka

Dobrý den. Ctěl bych porosit s výběrem konzole. Bude pro děti k Vánocům a já se v tom vůbec nevyznám . Jsem rád že umí přehrávat blueray disky a dál se chci optat jak je to s tím pohyblivým ovladačem . Viděl jsem to na xbox360 tak jestli to umi i ten PS3 po dokoupení nšějakého toho zařízení a nebo kvůli těm pohybům před TV je lepší ten Xbox360 . Je na to dost her u toho PS3 ? Děkuji za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Je to úplne rovnaké. U PS3 fyzicky držíš niečo v ruke pri pohybe (výhodné u akčných hier) a u XBoxu nie. Tam ovládáš pohyby telom. Jeden rozdiel tam je. Strielačky na XBOXE pohybové nenájdeš . Navyše je tu jeden veľmi podstatný rozdiel. PS3 je aj multimediálne centrum, obsahuje Blu-ray mechaniku čo xbox nemá, pokiaľ máš televízor s podporou 3D môžeš pozerať 3D Blu-ray filmy čo pri xboxe nemáš šancu. Hry sú tiež Blu-ray formátu čo pri xboxe iba dvd. Exkluzívne tituly ako je Metal Gear Solid 4 majú veľkosť 25GB čo na xbox dvd formát nenacpeš. A pokiaľ holduješ piráteniu u ps3 ti stačí nahrať firmware 3.55, ale u xboxu potrebuješ čip pripojený na dosku.

Z môjho pohľadu je viac plusov pre ps3 i keď musím uznať, že xbox kinect je veľmi podarený. Tak, že PS3 určite.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Děkuji velmi pěkně popsané . Takže stačí koupit PS3 konzole + PS EYE Cam + navigační ovladač a u xbox360 stačí koupit kinect a může se začít hrát . Ještě bych se chtěl optat ohledně her co se týká PS EYE Cam a Kinect je více a lépe podařených her asi na ten xbox s kynectem že ano ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak moc děkuji za rady a doporučení . MEDVIDEK hra vypadá opravdu pěkně ale budu to kupovat hlavně kvůli staršímu synoj 7let už dlouho to chce ale střílečky nejsou hlavní co bych rád a co jsem začal koukat na ty hry co k tomu jsou tak zas ten xbox s použitím kinect se mi zdá opravdu lepší a možná zabavnější ale pokud bych přes kinect hrát nechtěl tak určitě PS3 . Takže asi budu muset někam zajít a přímo si to odzkoušet co by bylo lepší . Ještě bych se optal je někde nějaký centrum kde maj jak xbox tak PS3 kde by se to dalo odzkoušet ?

Ještě malej dotaz zde : http://www.gamepower.cz/produkty/playstation-3/konzole/playstation-3-slim-320gb-ps3 maj psáno jazyk EN dá se nějak přehrát na CZ pokud to tedy chápu že je to jazyk menu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud nebudou ochotni předvest PS3 na prodejně, pak jsou dvě možnosti. Vzít jí přes internet nejlépe nějaký starší bundle s gamesou co už není horkou novinkou a v případě že nebude vyhovovat fw do 14 dní bez udání důvodů vrátit. Nebo se poohlédnout zde v bazaru s trochou trpělivosti se dočkáš odpovídajícího materiálu, Plná záruka flešnutelná, nebo již flashnutá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu