kubikula14 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Mám na PSN tyhle dvě hry, tak kdyby měl někdo zájem napište :) 4 volné sloty: 1. medion95 2. JanisXP 3. mist3rio 4. ecik Srr, ale je plno :) Jsou to parádni hry tak si třeba založte nové téma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Čus,bral bych 3 on 3 NHL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Boužel je to tak, že mám ty dvě hry na jednom účtě. Takže buď oboje nebo nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Jaká je cena za obě dvě hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Kupoval jsem tam kupon za 500kč. NHL stálo 215Kč a Limbo 270Kč tak tam je ještě 15kč. Takže bych chtěl po každém 100Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Paráda za 100 Kč to beru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Akorát je tu jeden problém. Je to na účtu, na kterém mám trofeje a chci ten účet dále používat. Změnil bych si heslo ať si to můžeš stáhnout, ale pak si ho dám z5. Nemělo by to vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Taky vezmu jeden slot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedsore Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Máš jestě ten poslední slot volnej? Ja bych měl zájem o obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 čau, já když tak taky, kdyby bylo ještě volno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Takže jeden slot volný. Jestli má někdo zájem tak napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Mám zájem, pošli mi do PM č. účtu kam mám poslat peníze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 To čekáš až nás bude 5 a pak pošleš údaje k účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaZoX Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Je ještě volný slot? Taky bych to bral, napiš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Beru, připište si mě! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.