Navrc Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Sel by do toho nekdo semnou ? :) hra stoji 759 kc Ale musel by to nekdo koupit nemam kartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Šel bych do toho, ale taky nemám možnost koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4ms3S Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 šel bych do toho 100% ale s kartou vám nepomůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 ahoj jestli se nepletu tak tohle je urceni jenom pro psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Ano, dnes jsem na to koukal, protože by mně to také zajímalo, ale je to pouze pro PSP :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4ms3S Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Pokud vím, tak je tam napsáno multi pro PS3 a PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Znovu jsem na to teď koukal a já tam mám pouze "Compatible with PSP only". Ani samotného Tekkena 6 na PS3 jsem na store nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Soul calibur broken destiny vysel pouze na psp , na PS3 vysel jen Soul calibur IV . Tekken 6 vysel jak na PSP tak i na PS3 ale jak je to na psn nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.