KoLi1468625918 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Udaje k platbe jsem poslal - stejne nebudes hrat driv, nez bude zaplaceno. to je pekny no ale me nic neprislo.. docela podel na to ze sem byl 4ty zajemce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Poslany platebni udaje lidem, kteri jsou v seznamu na Plants vs Zombies a tam v seznamu nejsi pokud vidim dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Poslany platebni udaje lidem, kteri jsou v seznamu na Plants vs Zombies a tam v seznamu nejsi pokud vidim dobre. tak to jo :-) a kdo teda kupuje from dust? myslel jsem totiz ze beres oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 From Dust nema zatim kdo koupit, takze lidi, co se zatim hlasili na 5. misto, maj bohuzel smulu.. 5. clovek bude az ten, kdo bude mit kreditku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SxCastell Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Kartu mám, klidně koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 oukej, jsme komplet :) posli do PM udaje.. omlouvam se klukum, ktery se hlasili na 5. misto driv, ale bohuzel, potrebovali jsme nekoho s kartou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Mist3rio myslis ze by to mohlo byt do zitra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Prisla mi zatim jedina platba a to od relaxe. Uvidime, co dorazi zitra, ja bych taky rad, aby se to vyridilo uz treba zitra nebo v sobotu, zalezi kdy se dostanu k PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ode me ti to uz musi prijit taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ja dnes taky posilal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley1990 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Taky jsem dnes posilal na pvz. Jeste by bylo fajn kdyby se ke me dostali udaje ohledne from dust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoLi1468625918 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 stanley na udaje se ceka od SxCastel teda aspon psal ze koupi :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Dorazily vsechny platby, krome te od Marr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relax Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 jak to vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Ahoj, platba dorazila od vsech krome Marr-a. Ucet jsem vytvoril, koupil a udaje zaslal vsem, od kterych mi dorazila platba Misterio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Prisla platba od Marra, tzn. vsichni zaplatili [PvZ] a vsichni dostali udaje. Diky za obchod. Misterio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.