CainCZ Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Kp6PWcaC4Bw Tady je moje troška do mlýna, snad se to bude líbit, je to takový narychlo, já se dycky nadchnu pro nějakou akci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Diky moc :) jinak CainCZ mrknu az dorazim z prace, jsem rad, ze si se nadchnul, to byl ucel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 JungleFever: Pokud si nechceš skazit zážitek z celého RDR tak Undead Nightmare nehraj před původní hrou. NEHRAJ! :D IGamer: Ježiši... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 JungleFever: Pokud si nechceš skazit zážitek z celého RDR tak Undead Nightmare nehraj před původní hrou. NEHRAJ! :DIGamer: Ježiši... :D beru na vedomi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Uploadoval jsem znova, první pokus dopadl nějak prapodivně trhaně sekaně :D http://www.youtube.com/watch?v=mIRBE-9P4es Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 CainCZ: super videjko, spoustu kousku ti zavidim, hlavne teda ten bundle kytarky z alzy.. za tu cenu? pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 CainCZ: Taky moc pěkný!! A s RDR máš naprostou pravdu! Jedna z her kvůli, který jsem si pořídil ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Hergot, ted mi ma prijit domu buzz quiz, rdr undead nightmare, motorstorm pacific rift a KONECNE bioshock na ps3men za 200kč.. ale ten puvodni RDR bude asi fakt pecka koukam :D kazdopadne az pribude 10 her, udelam dalsi video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Porid si RDR! podle me tak za 300kč by se dala sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 cvoci, ale já jsem taky takovej...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 cvoci, ale já jsem taky takovej...:-) Jedinej unik z tohodle prasivyho sveta >] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.