LegionCZE Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Zdravím, rád bych udělal pětku na koupi Uncharted 3 Fortune Hunters Packu, stojí 650 kč, tedy 130kč na jednoho. Rád bych ještě koupit nový Dead Nation, Renegade Ops kdyby měli ostatní zájem, ale to není tak důležité, aspoň bysme šetřili místem v PS3 :) Cenu ale neznám. Kreditku bych měl, takže to klidně koupím :) Seznam: U3: Legion Urquell 2x How3n Casper599 For Urquell níže - ano, je to on :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urquell Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Čau, jestli je to ten uncharted 3 - Fortune hunters club ,tak se mnou počítej. Kreditku nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Jdddu do toho, ale na tech dalsich hrach bych se jeste rad domluvil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 How3n píšu si tě :) K ostatnímu PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 navrhuji Infamous Festival of Blood, cena myslím 270, hratelnost určitě skvělá a doba prý kolem 10 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Festival of Blood už mám, takže by to mussel koupit někdo jinej :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Ahoj, pokud bys mi poslal ještě dnes nebo zítra údaje k platbě, tak bych do toho taky šel )). Akorát bych se chtěl ujistit, že určitě nebude pak problém si ty přídavky stáhnout, když se má od 18. listopadu (?) rušit sdílení účtu v pěti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Festival of Blood už mám, takže by to mussel koupit někdo jinej :/ škoda, ale nevadí, mě jde stejně hlavně o ten U3 pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Ahoj, pokud bys mi poslal ještě dnes nebo zítra údaje k platbě, tak bych do toho taky šel )). Akorát bych se chtěl ujistit, že určitě nebude pak problém si ty přídavky stáhnout, když se má od 18. listopadu (?) rušit sdílení účtu v pěti? Údaje ti pošlu až nás bude 5, zatím jsme jen 4. Neboj se, Sony potvrdila, že s čímkoli, co bylo koupeno před 18. listopadem se nic nestane, na to to nemá efekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Ahoj, sorry, že to ruším, ale protože mě hra v její druhé polovině moc nenadchla a už mám zájemce, tak jí prodám, takže by mi nebyl ten přídavek k ničemu. Díky za pochopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 nechci nijak tlačit, ale už máme jen 4 dny, takže navrhuji koupit už ted, přeci jen než dojdou peníze, tak to chvíli potrvá a další zájemce kdyžtak najít až potom (o což strach nemám, U3 hraje dost lidí), abychom to pak nepropásli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Vidím to stejně, večer to koupim a pak hned pošlu údaje :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.