duska33 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Zdravím, prosím vás nevíte náhodou jak stahnout videa které jsem si nahrál? Jdou mi jen obrázky nahrát na Facebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Prosím, niekde som uložil súbory, ale neviem kde? Rovnaká hlúpa otázka. Kam si uložil videa? PS3 alebo PC? Aké videa? Z hry Modern Warfare alebo z youtube? Trochu to rozpíš, hádanky nikto neobľubuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duska33 Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Tak ten kdo hral tak ví, že tam jde přímo nahrávat videa a fotit :D no já tam video nahrál uložil si část z něj ale nejde vyrenderovat ukazatel je šedý a nejde na něj kliknout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duska33 Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Vyřešeno LOCK :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duska33
Zdravím, prosím vás nevíte náhodou jak stahnout videa které jsem si nahrál? Jdou mi jen obrázky nahrát na Facebook.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.