duska33 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2011 Zdravím, prosím vás nevíte náhodou jak stahnout videa které jsem si nahrál? Jdou mi jen obrázky nahrát na Facebook. Citovat
0 Neeo Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2011 Prosím, niekde som uložil súbory, ale neviem kde? Rovnaká hlúpa otázka. Kam si uložil videa? PS3 alebo PC? Aké videa? Z hry Modern Warfare alebo z youtube? Trochu to rozpíš, hádanky nikto neobľubuje. Citovat
0 duska33 Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 Tak ten kdo hral tak ví, že tam jde přímo nahrávat videa a fotit :D no já tam video nahrál uložil si část z něj ale nejde vyrenderovat ukazatel je šedý a nejde na něj kliknout :D Citovat
0 duska33 Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2011 Vyřešeno LOCK :D Citovat
Otázka
duska33
Zdravím, prosím vás nevíte náhodou jak stahnout videa které jsem si nahrál? Jdou mi jen obrázky nahrát na Facebook.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.