Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Full HD

Dana.317

Recommended Posts

Ahoj, mám LG 94 úhlopříčka s Full HD a uvažuji o koupi menší Tv kvůli ostřejšímu obrazu. Protože se mi zdá že na velkých Tv i s Full HD je obraz ve hrách moc zubatý,:blejt: s menší televizí a se stejným rozlišením to bude jistě lepší. Co myslíte vy, je to dobrý nápad??? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám LG 94 úhlopříčka s Full HD a uvažuji o koupi menší Tv kvůli ostřejšímu obrazu. Protože se mi zdá že na velkých Tv i s Full HD je obraz ve hrách moc zubatý,:blejt: s menší televizí a se stejným rozlišením to bude jistě lepší. Co myslíte vy, je to dobrý nápad??? :)

Čo čakáš od grafiky, ktorá v dobe vydania PS3 už bola stará!!! Ideálny telkáč je od 32 palcov do 40 FullHD alebo HDReady. Značka telky je jedno, ale musí byť vo vzdialenosti okolo 2-2,5 metra. Potom to nebude ani zubaté, tak akorát.

Odkaz ke komentáři

Já hraju na 120cm televizi a úplně v klidu, když to napojím na 27 palcový monitor tak to není o nic lepší (někdy možná naopak). Možná, nějaké ty starší hry, ale třeba u BF 3 a vlastně většiny her co mám tak to je opravdu v pohodě, a to už jsem to zkoušel z nejrůznějších vzdálenosti. A taky nemůžete čekat od nejlevnějších TV co jste v obchodě narazili nějaké zázraky...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu