Dana.317 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ahoj, mám LG 94 úhlopříčka s Full HD a uvažuji o koupi menší Tv kvůli ostřejšímu obrazu. Protože se mi zdá že na velkých Tv i s Full HD je obraz ve hrách moc zubatý,:blejt: s menší televizí a se stejným rozlišením to bude jistě lepší. Co myslíte vy, je to dobrý nápad??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 ja mam full HD LG 107cm a nezda se mi ze by to bylo zubate :D zalezi taky na tom jaky pouzivas hdmi kabel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Originál ke konzoli to není ale je pozlacený a stál necelých 400 kč. Víš o lepším??? Ale stejně to je tím že Tv je moc veliká, na menší obrazovce se to vše stlačí a ztratí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ahoj, mám LG 94 úhlopříčka s Full HD a uvažuji o koupi menší Tv kvůli ostřejšímu obrazu. Protože se mi zdá že na velkých Tv i s Full HD je obraz ve hrách moc zubatý,:blejt: s menší televizí a se stejným rozlišením to bude jistě lepší. Co myslíte vy, je to dobrý nápad??? :) Čo čakáš od grafiky, ktorá v dobe vydania PS3 už bola stará!!! Ideálny telkáč je od 32 palcov do 40 FullHD alebo HDReady. Značka telky je jedno, ale musí byť vo vzdialenosti okolo 2-2,5 metra. Potom to nebude ani zubaté, tak akorát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Konzole jsou stavene aby byly videt z gauce teda cca ze 2 metru....pokud mas moznost, zkus posunout gauc kousek dozadu....fakt to pomaha! Hlavne si nekupuj nejaky monitor k PC...ty sou stavenen na vysoky kontrast a hrany by tam jeste vinikly..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Velkost TV sa kupuje aj od vzdialenosti sledovania, 46" z 3 metrov. A zubatost v hrach je kvoli vykonu 5 rocnych konzol, ktore nedovoluju vyvijat hry v skutocnom 1080p + 4-8xAA :) Na toto pockat na nove konzoly, alebo kupit hracie PC so slusnym vykonom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Já při hraní koukám na telku z necelých 2 metrů tak to bylo docela vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 no ja koukam na 106 cm telku z metru :D ale jakože pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Já hraju na 120cm televizi a úplně v klidu, když to napojím na 27 palcový monitor tak to není o nic lepší (někdy možná naopak). Možná, nějaké ty starší hry, ale třeba u BF 3 a vlastně většiny her co mám tak to je opravdu v pohodě, a to už jsem to zkoušel z nejrůznějších vzdálenosti. A taky nemůžete čekat od nejlevnějších TV co jste v obchodě narazili nějaké zázraky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Já mám doma 107cm LG full hd a pokud jdu fakt blízko k televizi jsou některé textury zubatý ale pokud se vzdálím na vzdálenost min 2m je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Přesně tak, je to o velikosti telky a omezeném výkonu PS3, ale osobně koukám ze 3m na 129 uhlopricku a na tu vzdalenost pokud nejsi Spiderman tak neostry hrany nemuzes videt... nejspis to budou vyhozeny prachy a moc si nepomuzes... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.